Автор Тема: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)  (Прочитано 60833 пати)

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #180 на: Октомври 17, 2020, 08:38:16 am »Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #181 на: Ноември 17, 2020, 19:18:13 pm »

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #182 на: Ноември 22, 2020, 13:07:52 pm »

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #183 на: Декември 20, 2020, 20:59:11 pm »
Одамна не сум додал нешто.
Присутен Ordevski

 • Јуниор
 • **
 • Пораки: 954

Отсутен Tischläufer

 • Le Diesel
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 33454
 • Таков е животот... јебига

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk

Отсутен Stratro

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 22222
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #187 на: Декември 21, 2020, 13:05:28 pm »
.. и ја му ја лајкнав.

Отсутен Molec

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4633
 • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #188 на: Декември 21, 2020, 13:10:59 pm »
Cyberpunk Edition, cool


Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #189 на: Март 06, 2021, 09:17:37 am »Присутен Ordevski

 • Јуниор
 • **
 • Пораки: 954
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #190 на: Март 06, 2021, 13:52:03 pm »
Само еден збор може да долови импресии и тоа на битолски...
Боооооооооо!!!
Особено Типото!

D-r Ordevski


Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #191 на: Март 07, 2021, 15:20:59 pm »
Боооооооооо!!!

Фала докторе! :D

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #192 на: Август 09, 2021, 14:25:31 pm »

Отсутен Carpathian Lord

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 12322
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #193 на: Август 09, 2021, 17:20:35 pm »
Ја замислувам на последна страна на некое списание со генералиите на Toyota Скопје ;D

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28394
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)
« Одговори #194 на: Август 09, 2021, 17:46:49 pm »
Или на билборд. ;)

Благодарам! :D