Значи вака, кога ке погледнеш убаво, М пакетот не е многу различен од Спорт пакетот(барем не на Е90), да речеме на серија 5 Ф10 Спорт пакетот е многу ми е глуп, додека кај Е90 е скоро ист, еве сликовито
Значи не е голема разликата, дури Спорт пакетот повеќе ми се допаѓа, по е дискретен, по елегантни линии има. Мислев јас да го сменам за ваков(или ова е само додаток/лип за преден), ама ке ми закача лежачки, ама пак ке кажам, добар е и овој Спорт пакет.
Е сега за бандашите, не ми текнало искрено да ги исфарбам(јбт можев додека бев во МК, ама ни на крај памет не ми текна). Баш ке разгледам ако можам сам тоа да средам откако ке ги ставам зимните, пошто да носам да ми ги фарбат, подобро нови да си купам... За дактеил споилерче ОБАВЕЗНО, здравје наредното лето, се мислам и да ги затемнам уште повеќе прозорите назад(колку е дозволено макс) и нови бандашки. Сега сменив уље, филтри, а треба да се сменат плочки(напред, назад), дискови(назад), барем за тоа сум сигурен дека треба, плус Јануари е регистрација, а може да излезе и друго нешто. Доаѓа Нова година, треба стан да наместувам и малце сум стиснат, може да почека Изабела до лето и ке дојдеме на некој собир, здравје само.