Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Mario_306 на 27 Август 2015, 21:27:15 pmЗдраво крале... Кажи ми колку е декодирање на Galaxy S5 SM-G900T од американски T-Mobile, затоа што имам добра понуда од еден колега за телефонов... Ne e problem za dekodiranje - samo mislam toj model nema da ima 3G/4G na site operatori kaj nas.
Здраво крале... Кажи ми колку е декодирање на Galaxy S5 SM-G900T од американски T-Mobile, затоа што имам добра понуда од еден колега за телефонов...
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
После пад на телефонот екранот осветлува само со бело позадинско и има очигледни пукнатини. Тачот делува здрав.
Zadno space gray kapache za iPhone 6ka imash krale ?
Колку ќе чини екран+тач за Нокиа Лумиа 520? Сол е напраен екранот.
Крале, колку чини да се отклучат ЛГ Г4, самсунг с5/с6? Телефоните се заклучени на ВИП, а мене ми требаат на ОНЕ. Сега од кога ги соединија компанииве да не не треба да се отклучуваат за да се користат на ОНЕ?
ekran za sony Z1 compact cena?
Камерата на HTC one mini не сака да фукусира и сликата е постојано замачкана.Колку чини да се реши хардверскиот проблем ?
Note 2 губи мрежа постојано, колку кошта тоа да се среди?
Крале колку е екран за Galaxy S3 ? Телефонот си работи само екранот е мрак Не е ни паднан ни маван нит вода има капнато.. ?