Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
од темава,како и сите досегашни во врска со собири,направивме каша попара,така да една молба до Ел Президенте да умеша прсти,да дај нешто конкретно,се оди не се оди,да напрајме листа на доваѓачи
Сеа за сеа е status quo... За викендов не се знае, пошто веројатно ќе врне... А наредниот викенд и онака е далеку, има време до тогаш да се договори.Зеро е на пат, се враќа задутре (или утре вечер, појма неам), така да, у меѓувреме не го барајте.А и Банзаи веројатно не е тука, пошто го нема извесно време... За него неам никакви инфо.P.S: You're all mine bitches!!! MUAHAHAHAHAHAAA
Кажувајте по совреме ако има преправки
Банзаи е тука само мудро молчи
Znaci ke vrne!@Zero - zaboravi ja taa sabota deka postoi za bilo kakov sobid Blagodaram!@Vele - seriozno si ja sfatil rabotava BravoNe znam za kogo trebase da e nameneta ovaa replika, ama ke se pronajde samiot - SEKOGAS IMA ZENSKI!!!
Цитат: Matej на 06 Октомври 2011, 01:32:51 amБанзаи е тука само мудро молчи Еј, ти дојде или...?Си купи нови цвикери за во недела ?
Цитат: S16 на 06 Октомври 2011, 01:36:38 amЦитат: Matej на 06 Октомври 2011, 01:32:51 amБанзаи е тука само мудро молчи Еј, ти дојде или...?Си купи нови цвикери за во недела ? Повратак џедаја не се секирај опремен сум само гледам тешко дека ќе падне некој договор без Зеро.http://www.kstreetwear.com/wp-content/uploads/2010/04/oakley-holbrook-3.jpg