Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: nestor04 на 27 Декември 2023, 00:01:42 amНе ми е при рака цела недела лаптопот каде работам со дијагностики и такви работи, па немам програма за да проверам. А на која диагностика/програма го гледаш тоа? Дали има за други коли (форд)? И дали има се, пример, на колку се стега филтер за уље, како се мења термостат.
Не ми е при рака цела недела лаптопот каде работам со дијагностики и такви работи, па немам програма за да проверам.
Цитат: bear на 27 Декември 2023, 09:23:30 amЦитат: nestor04 на 27 Декември 2023, 00:01:42 amНе ми е при рака цела недела лаптопот каде работам со дијагностики и такви работи, па немам програма за да проверам. А на која диагностика/програма го гледаш тоа? Дали има за други коли (форд)? И дали има се, пример, на колку се стега филтер за уље, како се мења термостат.можеш и на аутодата 3.45 за возила до 2011/2 така нешто имаш скоро сите информации. Можеш да го најдеш на скоро сите торент страни.
Според чаршиски муабети АутоВелт.Се надевам наскоро ќе излезат со соопштение