Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DasAuto. на 03 Септември 2016, 12:47:32 pmСтрумица ? од Сашо....Има тука Битола во комшии една 330ка многу добра со кожа рекаро навигација триста чуда ама ми е скапа, т.е немам толку пари 7 и бара а имам во меѓувреме најдено две 323ки една Скопје со плинче за топ цена и една Битола чист бензин па ќе видиме наредниве месеци.Од Струмица да, само не е на Сашо туку на Славче шо изработува ентериери, Сашо само ја има објавено па он "преговара".
Струмица ? од Сашо....Има тука Битола во комшии една 330ка многу добра со кожа рекаро навигација триста чуда ама ми е скапа, т.е немам толку пари 7 и бара а имам во меѓувреме најдено две 323ки една Скопје со плинче за топ цена и една Битола чист бензин па ќе видиме наредниве месеци.
Оди во манекс на пластичарска одма до подвожњакот зградата цела е нивна. Они се увозници за Филипс и имаат доста модели и меѓу најдобрите цени. Секако на второ доаѓање веќе си стален муштерија и попуст може ќе ти дадат.Само не се ефтини филипсите. А за кинез имаат одлични витооне ама јас лично земам филипс за кај што седиш заради повисок цри и подобри бои. Друг бренд ставам (поефтин) во претсобјиња, скали, пролази, шкафови, пред врата, ходници, гаражи, итн. А за спални, кујна, трпезарија строго најквалитетни лед. А за дневна сеуште сум на 10w и 25w жаречки влакна заради најдобра боја и топлина која ја сакам за таа просторија.
Ептен профи алуминиумски производ