Автор Тема: Претапацирање на пола шалтабла и пола тапацири од врати (Дајте ми совет)  (Прочитано 7388 пати)

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
И венцо ќе ти заврши добра работа

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
ооо мац пак си забегал со умот :D

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
Fala za brojceto
@smicka brat mora da go nrapaam u takva boja do pola barem ke deluva na cisto novo zvezo  a nema nekoi wow trosoci za toj zafat

Отсутен M.Meskov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 406
Jas bi probal so folija, imas razlicni nijansi od najrazlicni ptoizvoditeli. Kvadratot se dvizi od 600 denari pa nagore. I taaod 600 mozeda zavrsi rabota. samo da najdes nekoj sto moze profesioalno da si ja zavrsi rabotata .
ZVo prednost si zatoa sto ako ti se zdosadi mozes da ja izvadis, ako ti se osteti da ja prelepis. E sega to e za plassticnite delovi, za platnenite ke mora ekokoza ili cista.koza.

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
pa vidi poevtin e materijalot od folijata :D prasav za materijal 320 deanri e metar eko koza  polesno se raboti e sea ke ja nema taa opcija da se odlepuva mada veke odamna mi e merak toa da go napraam.I baska plasticnite delovi se mala povrsina pogolemata povshina e kaj vratite.
I seuste se mislam za tepisonot dali da go pravam vo ista boja ili da ostane temno zelen :/  samo radi toa sto mnogu ke se plrja  a tesko ke se cisti .

Отсутен M.Meskov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 406
Ekokozata e poeftina od folijata , ali  izrabotkata e sigurno poskapa, a i plasticnite delovi tesko deka ke mozes da gi oblepis so eko koza, ustvari moze bez problem , ama posletoa mnogu e verojatno deka ke naidis na prroblemi pri sklopuvanjeto i funkcionalnosta(na primer na kasetata)osven ako ne zalepis parce samo na povrsinata sto se gleda,ama vo toj slucaj  ke izgubis na izgled , i ke dobies amaterska salttabla. -zboruvam samo za salttablata , vratite eden del moras vo ekokoza , a drugiot del po tvoj izbor ali najdobro so materijal sto e izrabotena i salttablata za da dobies edna celina.
Dokolku jas bi go pravel istoto 100% bi izbral folija i toa sto po kvalitetna

Tepisonot ne bi go cepkal, moze nekoi stapki ili slicno