Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нека си кажат они, ја од Спаркот излагам со болки во половина и главоболки од нервози.
Цитат: Falanga на 19 Септември 2011, 21:39:08 pmЦитат: MartinAlfista на 19 Септември 2011, 17:27:43 pmостави ме во Спаркот негов саат и пол и со нервен слом ќе излезам.Мартин, прашај ги Рики, Џиџи и Нуме дали добија нервен слом или прашај какво им беше искуството со Баблс Нека си кажат они, ја од Спаркот излагам со болки во половина и главоболки од нервози.
Цитат: MartinAlfista на 19 Септември 2011, 17:27:43 pmостави ме во Спаркот негов саат и пол и со нервен слом ќе излезам.Мартин, прашај ги Рики, Џиџи и Нуме дали добија нервен слом или прашај какво им беше искуството со Баблс
остави ме во Спаркот негов саат и пол и со нервен слом ќе излезам.
Што се смеете бе. Да го видите сопственикот како е само горд на ова. Тој самиот го дизајнирал, све по негова замисла било направено.Кога се мотав околу да го насликам, одма долета однекаде, мислесе да не му ја крадам.
Цитат: TSI на 19 Септември 2011, 22:11:32 pmШто се смеете бе. Да го видите сопственикот како е само горд на ова. Тој самиот го дизајнирал, све по негова замисла било направено.Кога се мотав околу да го насликам, одма долета однекаде, мислесе да не му ја крадам.Валљда не долета со некоја палка Тебе ти се свиѓа ??
ти во Спаркот се потиш пред комисијата/инструкторот
Цитат: MecheTo на 19 Септември 2011, 22:08:18 pmти во Спаркот се потиш пред комисијата/инструкторот Што ќе се потам, кога само рутински ја поминувам обуката, колку за до-осовршување. Колата не ја можам. Исти случај и со Калос седан. Па она врата ли е, пердув лесна. Навикнат на Алфата повише сила треба да се затвори, и затворам врата али лупна малку повеќе, ќе ме задавеше комшијата. Мали ствари создаваат одбивност.
Mали ствари создаваат одбивност.
И уште возиш алфа? Хахахаха
не можиш да споредиш Авео/Спарк со Алфа Ромео,али Авеото/Калосот,за вложено-добиено,се исплаќаат
Па алфата твоја многу голема е
Bigger is better a?