Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Pocnaa i vozacka da mi baraat na granici, sto e rabotava?Tabanovce srbite i Evzoni nasite.
Цитат: t0m1cA на 11 Октомври 2023, 14:07:59 pmНа Табановце има за зелен картон да извадиш што мислам дека работи 24/7, на наша страна пред самиот премин. За сигурно јави се на Табановце прашај.Има, на ЕуроИНС.
На Табановце има за зелен картон да извадиш што мислам дека работи 24/7, на наша страна пред самиот премин. За сигурно јави се на Табановце прашај.
Другари, која цена е зелен картон за мотор/мотоцикл?Само на триглав.мк успеав да најдам цена, пишува 1850МКД, пред некое време прашував на лице место кога ја регистрирав колата и мислам дека ми рекоа 3690МКД. Некој да сподели искуство?
Цитат: stefzn на 18 Март 2024, 14:25:42 pmДругари, која цена е зелен картон за мотор/мотоцикл?Само на триглав.мк успеав да најдам цена, пишува 1850МКД, пред некое време прашував на лице место кога ја регистрирав колата и мислам дека ми рекоа 3690МКД. Некој да сподели искуство?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Колку кубици е и колку киловати?