Автор Тема: Изложба на историски возила и тест возење на Peugeot - 31 мај (сабота)  (Прочитано 13415 пати)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
Kako mislis bilo blokirano trkaloto ??

Незнам точно. Имаше некои проблеми со автоматскиот менувач. Така нешто..
Bmw-to nikogas nemalo problem so menuvacot ti kazuvam od sigurni izvori hehehe :D posto go "zgaziv od vozenje" :D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Kako mislis bilo blokirano trkaloto ??

Незнам точно. Имаше некои проблеми со автоматскиот менувач. Така нешто..
Bmw-to nikogas nemalo problem so menuvacot ti kazuvam od sigurni izvori hehehe :D posto go "zgaziv od vozenje" :D

Можеби си го згазил од возење ако си претходниот газда на бмв-то,инаку позавајќи го сегашниот газда,тешко дека си ја возел колата ;)
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен CARSMK

• Почетник
  • *
  • Пораки: 31
А ти другар демек го познаваш сегашниот газда на бмв-то или ?? поздрав А за друарот Mak1 неможеш да коментираш бидејки 90 посто и повеке стари коли биле негова сопственост и биле донесени од него и неговата фамилија  поздрав и убав ден !!

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Демек ?? Не смеам да коментирам ?? На што дроги си ти бе ??
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
Многу си арогантен "carsmk". И тука и на фејсбук.

Отсутен CARSMK

• Почетник
  • *
Другар да не си ги утнал брзините јас тоа ГОМНО ФЕЈСБУК не го користам и никогаш не сум го имал,а за другарот за дрогите мозеш малку да го збрицис без уверда само коментирам како што казуваш ти поздрав и убав ден

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk
Ароганцијата е толку одвратна работа.

Отсутен CARSMK

• Почетник
  • *
Најде кој да зборува поздрав и убав ден

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
  • Пораки: 1448
Ах.. бан и три неоправдани одма ;D

Отсутен Деки

• Редовен
  • Пораки: 1534
Еве и од мене :)

« Последно менување: 03 Јуни 2014, 20:58:45 pm Деки »

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
@DarthJe5us malce si vo zabuna , carsshowskopje na fb e moj profil na manifestacijata koja sto se odrzuva na 8mi septemvri a posoci toa za sto koj kako bil aroganten od toj profil ( mislam deka mnogu si gi izmesal rabotite), a ovoj profil CARSMK nemam pojma koj e ni me interesira si ima admini i neka si proverat, jas ne se krijam so profili od nindzi i rekla kazala ovoj profil go koristat Marjan Ivanovski i Jovica Ivanovski - nikoj drug, i stoime za sve sto kako sme napisale ama arogancija nemalo nikojpat na fb daj posoci barem eden primer . Pozdrav i ke te zamolam da ne mesas raboti i da zboris nesto ne e taka .

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
Se razbravme so DarthJe5us i sve e kako sto treba , posto imase nedorazbiranje i me mesaat so nekoi drugi. Pozdrav :)