Автор Тема: Изложба на историски возила и тест возење на Peugeot - 31 мај (сабота)  (Прочитано 13417 пати)

Отсутен Jordan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
пошто гледам нема никаква тема за овој настан , а видов на FB ..... па еве да споделам можеби и некои од останатите форумаши ке сака да отиде доколку досега нема дознаено...

https://www.facebook.com/events/279420775565369/

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
Jas se prijaviv so Zutko :)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
Jas godinava ne prijavuvam  niedno vozilo ( nema da se prijavuvam nikade niz mkd ) posto vo momentov restavriram 3 vozila i zdravje do godina ke bide bum :D

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
Jas razmisluvam godinava kabrioto da ne go prijavuvam da odmara malce

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Фина изложба, штета што не можев подолго да останам.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
Аууу DARK,како легнале бандажите,топ!
Ете го и BMW-тоооо,прекраснотиии.

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
Аууу DARK,како легнале бандажите,топ!
Ете го и BMW-тоооо,прекраснотиии.
O зоки овие бившите твојте се?

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
уште трае ова да тркнам да видам ?

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
@VLATKO,тие се тие :(

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
Убави се...јас кај еден саат бев...добар дел веќе заминаа...ама имаше добри примероци.

Си го видов Фиатот плавиот што ми го зедоа...

Отсутен Jordan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
Еве некоја слика од изложбата , мене најмногу впечаток ми оставија :  citroen ds , porsche 911 targa , bmw 635 и morgan-от , додека за теренците имаше 2 jeep willys кои беа буквално како вчера излезени од фабрика , исто така го видов голфчето на dark ептен солидно средено...во однос на моторциклите од оние старите најмногу ми се впечаток војничкиот harley davidson ( но сега гледам сум заборваил да го сликам ,  исто така моторот не беше како за изложба пошто не беше среден туку изнесен само од гаража и донесен на изложба , незнам газдата зошто не го реставрира како што заслужува моторот !!! )  а во однос на останатите најмногу ми се свига yamaha-та Што е на сликиве.... исто така тестирав peugeot 301 но за тоа во друга тема ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
auuuuuuuuuu bembaravaaaaaaa, daj kazhete kaj mozhe da go vidam najcesto kaj sedi???
Bembisteto e lOOdnitza! :) znaci vaka na slika si vikas aj stara kola. Ama vo zivo so zabi ke te izede. Kakva fantazija od kola e toa, cudo edno. Kako bi si stokmil edno takvo vo crna ili crvena boja toa e cudo edno. Ona spava. Param parce e kolata, najozbilno. Kolku karakter i harizma ima. Ima prisutnost. Navistina e mnogu dobra. Definicija za MERAK.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk