Исто така и marmlad кој се бореше со Фило кога возевме WTCC,а вчера исфрустрирам демонстративно си отиде и не ја ни заврши трката.
Со WTCC не сум се тркал со мармлад, он се тркаше со гхост и баги. Минатата среда кога ја бев и се возеше WTCC, го немаше мармлад.
Добри бевме овој пат, јас само би го замолил Јанош малце да го чепне сетапот на возилата за следниот пат малку се непредвидливи во сред кривина кога ќе почнат да се извртуваат. Кожарот пак е позади мене на табела?
Пренагло си дал гас, си возел со втора во кривини и си стиснал гас до крај. Ја не ја цедев втора до крај, туку нежно на гаста и порано ставав во трета и пун гас, мада и така знаеше да занесе задниот дел.
Тоа е тоа, можеби имаат даунфорце да се штелова, да се додава крило напред и назад, па така би требало да бидат постабилни.
Исто друга работа, пошто поршето беше поспоро на правци, а и васил кажа дека на правци неможеше да стави 6, за разлика од ферарито кое на стартноцелниот правец и потоа наредниот правец успевав да го ставам во 6, во таа ситуација, треба малце да се намалат брзините.
Али тоа е, сток сет
И возете без traction control, побрз излез имате од кривините.