Автор Тема: CARclub.mk Форум - State of The Union  (Прочитано 18886 пати)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54984
  • Махер
Одг: CARclub.mk Форум - State of The Union
« Одговори #15 на: 15 Јули 2011, 13:47:20 pm »
Држи муабетов на класната. И јас сум приметил дека има несовесни клабери...::)

Иначе од вакви како Спортекс настануваат сите понатамошни конфликтни ситуации. Да не се расправам сега на темава бидејќи ќе сме ОТ. Ќе се псуеме по приватни пораки...Па како можеш сам да си дадеш такво екслузивно право на билатерална расправија и заебанции со Куоре...Знаеш дека и јас сум подеднакво емотивен како тебе, а Куоре има специјално место во моето срце... :D

Куоре, должам 5 домаќински пива во знак на почит кон сето она кое го истрпи од моја страна.

Члинк, кој ти псуе Алфа да му умре мајка у п*чка!

Дени, ако има господ ќе даде да не сакаш да влезеш во друга марка на возило освен Германски, Јапонски, Итаљански и по некоја Корвета.

Сопственици на Голф, Немам ништо лично за некој од вас ниту пак против ФВ. Единствено имам предрасуди спрема тој модел на автомобил. Имам само против Гољфот на Томи: сакам да ми го позајми на кратко - доста ми се 2 минути да му ги искинам гумите :D

Поздрав до класната. Не се секирај наставничке, ќе бидеме поумни. Немој да не издадеш на родителите!
Фала!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #16 на: 15 Јули 2011, 13:51:08 pm »
Држи муабетов на класната. И јас сум приметил дека има несовесни клабери...::)

Иначе од вакви како Спортекс настануваат сите понатамошни конфликтни ситуации. Да не се расправам сега на темава бидејќи ќе сме ОТ. Ќе се псуеме по приватни пораки...Па како можеш сам да си дадеш такво екслузивно право на билатерална расправија и заебанции со Куоре...Знаеш дека и јас сум подеднакво емотивен како тебе, а Куоре има специјално место во моето срце... :D

Куоре, должам 5 домаќински пива во знак на почит кон сето она кое го истрпи од моја страна.

Члинк, кој ти псуе Алфа да му умре мајка у п*чка!

Дени, ако има господ ќе даде да не сакаш да влезеш во друга марка на возило освен Киаундаи.

Сопственици на Голф, Немам ништо лично за некој од вас ниту пак против ФВ. Единствено имам предрасуди спрема тој модел на автомобил. Имам само против Гољфот на Томи: сакам да ми го позајми на кратко - доста ми се 2 минути да му ги искинам гумите :D

Поздрав до класната. Не се секирај наставничке, ќе бидеме поумни. Немој да не издадеш на родителите!

Ја се извињавам!!!!  ;D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
« Одговори #17 на: 15 Јули 2011, 14:21:51 pm »

Moре скапо да не ке биде, 15 000 една мишелинка бре, а камоли 2 ...
Се заебавам, ке се договориме ...:D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
« Одговори #18 на: 15 Јули 2011, 14:32:38 pm »
ЦЦЦ, магариња едни, требаше Класниот да ве искара, уши да истегне за да сфатите како треба да се однесувате ;D
Be cool, float like a Cadillac, steam like a Beamer ;)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #19 на: 15 Јули 2011, 14:35:52 pm »
Ваљда "sting like a Beamer" :D

Сори ама морав да истролам... Ај, aj, ќе ми кажеш убоо следеќи пут коа ке пројдам на кафе :D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #20 на: 15 Јули 2011, 14:47:28 pm »
сите коли на членовите на форумов за своите сопственици се најубави, ако не си ги сакаа или се срамеа од нив немаше да ги претставуваат во гаража или да пишуваат на долго и широко за сите ситници што ги правеле на нив, е сега некој поемотивно си ги доживуваат колите и затоа треба да се внимава, лично мене ми е јасно дека не може на секого да му се свиѓа мојата кола и тоа не е ништо страшно, прифаќам критики сугестии пред се затоа членувам на форумов.
Мене искрено ми беше многу криво кога Аце и Члинк си разменија некој лош збор, зошто и двајцата се супер дечки што лично ги запознав и ми оставија позитивен впечаток, но мило ми е што преовлада разумот кај двајцата, Куоре е дечко кој искрено си ја сака колата и тоа треба да се поздрави и почитува, никогаш не лажел за перформансите на колата и многу толерантно ги прифаќал сите забанции на негова и на сметка на неговата кола, но сепак и во зезањето треба да има граница.
Се надевам апелот на класниот ќе има ефект и ќе оладат страстите на форумов, во спротивно на класниот му предлагам вакви мерки  ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
« Одговори #21 на: 15 Јули 2011, 14:51:41 pm »
Ваљда "sting like a Beamer" :D

Сори ама морав да истролам... Ај, aj, ќе ми кажеш убоо следеќи пут коа ке пројдам на кафе :D :D :D

Тоа Steam е намерно, ама ај, знаеш од каде е :)

Куоре дека млати, млати, али што све истрпи на своја сметка, свака чаС :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #22 на: 15 Јули 2011, 15:15:09 pm »
Јас после подолго барање на тоа од каде почнала заебанцијава го лоцирав проблемот:

Цитирано од: MartinAlfista на Јули 14, 2011, 09:59:22
Газдата ипак Алфа вози а? Зеленко Зеленко Зеленко Зеленко

Па геј, што да прави Зеленко Зеленко Зеленко Зеленко

Јас забележувам повторувачки патерн овде. Сум се р’чкал и со Члинк и со Аце во минатото и се тоа за заебанции. Ама стварно сега почнувам да се нервирам како може обични заебанции да прораснуваат во меѓучовечки проблеми. Значи јас и Мартин нешто се заебаваме, Члинк се умешува и после тоа тој и Аце ја спукуваат. Мислам кам он.

Јас сакам да ги замолам сите на форумов да ми одговорат ЈАВНО или ПРОВАТНО како сакаат дали моите шеги според нив се невкусни, на погрешно место и погрешно време поставени, дали претерувам или било што друго. Јас сум друштвен човек и сакам шеги и на моја и на туѓа сметка па затоа и сметам дека не е биг дил. Ве молам одговорете ми дали имате забелешки во врска со ова за да знам дали има овде луѓе чии дискусии треба да ги избегнувам или не. Од срце ве замолувам.
« Последно менување: 15 Јули 2011, 16:33:49 pm Falanga »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #23 на: 18 Август 2011, 11:07:54 am »
Сеа малце имам повеке време, и читам постари теми...

Значи, и јас сум влегол во некој дуел... и можеби сум навредил некој и сум гледал да бидам по смирен, да не дојде до поголема дешавка, обично се нервирам, на педерски работи, на цигански работи, и на лажги, а особено на набедување на нешто, што не е ...

Мислам дека на форумов има многу деца... зборам, за деца... по 15-20 години кој уште немаат ни своја кола, нит па возачка... и пробуваат нешто да докажат што не го осетиле... во било кој аспект... значи, објаснуваат за потрошувачка, за возење, за брзини за дешавки... кој ги слушнале од некој друг, или ги прочитале на друго место гуглајки...  пак ке кажам немам ништо против нив, само немора толку да влагаат во тешки дискусии и натегање... со некој што поминал пример 300 000 км и сменил 10 коли...

Значи пак, ке кажам немам ништо лично кон помладите... само малце да оладат со приказните, дека го палат огинчето ...

Се најубаво, и не сакам да згасне форумов... а за ОТ сите тераме Јебига...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #24 на: 18 Август 2011, 15:41:45 pm »
Имаш право Рики. На следен собир сите со возачки и собраќајни, да видиме кој вози кола од татко му ;D .

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #25 на: 18 Август 2011, 15:48:44 pm »
Имаш право Рики. На следен собир сите со возачки и собраќајни, да видиме кој вози кола од татко му ;D .

Да, да... тоа и ке биде :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #26 на: 18 Август 2011, 15:53:06 pm »
Полномоштво се важи?

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #27 на: 18 Август 2011, 16:48:04 pm »
Полномоштво се важи?

Заверено на нотар-ДА    :D :D :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54984
  • Махер
« Одговори #28 на: 18 Август 2011, 16:49:51 pm »
Не изводете, 90% од луѓето не идат на собир... Фората беше да не се расправаме туку да си помагаме, секако со закачки ова она. Ама без омраза кон луѓето, само кон колите!

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #29 на: 19 Август 2011, 21:23:50 pm »
+1