Автор Тема: Рели Скопје  (Прочитано 14137 пати)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
Рели Скопје
« на: 13 Ноември 2013, 00:16:02 am »
ПРЕВЗЕМЕНО ОД ФБ СТРАНАТА НА МАКЕДОНСКИ АВТОМОБИЛИЗАМ :

Нешто во врска со авто спортот во Р. Македонија, еден различен тип на корисна објава!

На 16 ноември оваа година ќе се вози рели Скопје отприлика како минатите години, стандард класа, новинари, жени и уште нешто, генерално се вози во две класи, до 1600ccm3 и над, брзински дел и спретност.

Ајде сега активирајте се кој како што, поканете луѓе и пријавувајте се да јавиме кои сме и колку сме.

Ви посакувам пријатен ден на сите автомобилисти и останати совозачи, кој е заинтересиран нека се пријави во коментар на постот во групата Македонски Автомобилизам (или ако ја не сте член на истата, избрете еден админ од групава кои ќе ве пријави) или кај Александар Димушевски - Вуле директно, па да се пробаме кој е поточен и поспретен официјално!

Официјалната покана ја добив од Маја Ивческа, Генерален Секретар при Авто Картинг Клуб Никола Карев и со задоволство ви ја пренесувам!

Па, се гледаме во сабота!

Забелешка: Нема ограничување на типот на возилото, моторот и спремноста, едниствен услов е возилата да бидат со ВАЖЕЧКА регистрација!

ЕДИТ: Според правилникот за рели натпревари секое возило мора да биде пријавено со совозач кој поседува валидна возачка дозвола.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Одг: Рели Скопје
« Одговори #1 на: 13 Ноември 2013, 00:20:13 am »
 Petok za site ucesnici sostanok vo 18 casot, vo Opstina Gazi Baba, pozelno site da dojdat ke se objasni se

се гледаме на гимкана момци :)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
« Одговори #2 на: 13 Ноември 2013, 00:23:24 am »
Sabota od 9 do 10 tehnickii i verifikacija Plostad Avto Komanda na parkingot kaj visokata kula. Start na Relito 11 casot. Relito ke ima pokraj gradskata etapa, knap etapa i edna gimkana. Gimkanata ke se vozi na parkingot vo Avtokomanda kaj kulata.  Telefon za prijavuvanje 078/402-026 - Aleksandar Dimusevski - Vule .

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
« Одговори #3 на: 13 Ноември 2013, 00:43:54 am »
Организација 0. Читав на фејсбук и нишо не е ко шо треба објаснето. Немаат ни пуштено вест во некој медиум. У коментари пишувано давано погрешни броеви па да се јавиш кај некој таму ако сакаш да возиш па не ај дојди у петок у автокоманда.... А плус шо не е пишано дали ќе биде од натпреварувачки карактер или чисто онака друштвено. Па пишале ќе има и градска стаза не е објаснето ни дали ќе има чисти улици ни бутур.... Катастрофа...

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
« Одговори #4 на: 13 Ноември 2013, 07:27:35 am »
Tocno bi trebalo da ima nekoj event , inace brojot sto go pisav dole vo postot toj e validen broj , e sega i mene me interesira gradskata etapa kako ke bide ama nema koj da objasni :( .

Отсутен Bad-Gamer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 430
  • Тркач! Брм брм!
    • Официјален сајт на АКК „Никола Карев“ - Скопје
« Одговори #5 на: 14 Ноември 2013, 14:18:22 pm »
Nema koj da objasni zatoa sto i ne treba da se objasni, vo petok onie sto sakaat da ucestuvaat ke si dojdat na sostanok, ke im bidat podeleni patni knigi i seto toa od pricina zatoa sto postojat plackovci i nekoj ja znael patekata nedela dena unapred vezbal pa zatoa bil prv, za da bidete ramnopravni site ke si dobiete ona sto treba i posebni informacii vo petok vo isto vreme. Ako nekogas ste gledale Rally i ste se interesirale vo vrska so istoto ke znaete i deka normalno nastanot e od natprevaruvacki karakter. Jas ona sto go imam pisano ba FB e ona sto mi e mene licno prezentirano i od moj licen interes e da ima konkurencija, a toa sto organizatorot ne si gi brka rabotite vo vrska so marketingot e druga rabota, ke ima objava vo vesnik, kako i sekoja godina, samo i dokolku toa e interesno za novinarite, sekogas se pusta dopis do novinska agencija, a za zal mnogu poretko se objavuva poradi toa sto ne e povrzano so politika i crna hronika... Btw, vo nekolku postovi e objasneto nakratko SE sto treba da znaete, samo ne znam dali ste citale na pravilnoto mesto, inaku postoi i event, ako imate nesto nejasno prasajte tamu, najbrzo sto moze ke vi bide objasneto!

Sportski pozdrav, pa koj e spremen, neka bide tamu vo sabota da se probame! ;)

EVENT LINK: https://www.facebook.com/events/1436498923238895/
No more Project Seicento, it is gone forever... :cry:
Race Project Yugo 1150ccm3 - Gr.A so aneks - Nacional Class :)
New Project Clio 2.0 16V Sport is here, going on... :P

Just do it! :P

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk
« Одговори #6 на: 14 Ноември 2013, 16:17:41 pm »
Ние не сме добиле никаква информација од новинска агенција. Или новинска агенција е за весниците (кои никој не ги чита, и пензионерите ги користат за да не седат на цименто) а другите ако се снајдат, се снајдат, ако не, педери се, не објавиле.

Сериозно треба да поработат на маркетинг и контакт со медиуми.

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #7 на: 14 Ноември 2013, 17:13:59 pm »
Makedonska rabota

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #8 на: 14 Ноември 2013, 19:34:46 pm »
Ќе учествува некој од форумов и каде се наоѓа општина Гази Баба?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #9 на: 14 Ноември 2013, 19:36:27 pm »
Карши Хотел Континентал.

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #10 на: 15 Ноември 2013, 15:57:44 pm »
Jas ke ucestvuvam

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
« Одговори #11 на: 15 Ноември 2013, 16:18:57 pm »
И јас.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1837
« Одговори #12 на: 15 Ноември 2013, 20:21:55 pm »
Некој друг ке иде ??

Отсутен Borce-Fiat

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 920
  • Virus-Alfa
« Одговори #13 на: 15 Ноември 2013, 20:40:29 pm »
Може да учествуват и обични коли мислам не само спортско спремни?
LA MACCHINA DELLA EMOZIONI

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
« Одговори #14 на: 15 Ноември 2013, 21:18:13 pm »
90% обични ќе бидат така да немаш гајле