Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Banzai на 14 Февруари 2012, 13:55:58 pmТоа е и поентата на еден форум ne ne ne, greska si razbral. celta na eden forum e da se brani do smrt voziloto koe se poseduva
Тоа е и поентата на еден форум
Цитат: sinisa на 14 Февруари 2012, 15:28:52 pmHankook или Nokian сакам да ставам, ама за Tigar и Firestone даваат добра цена, па се мислам затоа барав некој што има возено овие гуми Јас имам на Лансер 205/55/16 Тигар Винтера. Супер е гумата. 2 сезони ги возам сега. До сега не покажа некои знаци за да се промислам да ја сменам. На снег без проблем цепи, не пролизгува, ниту пак имам некаде заглавено (а од Битола сум) итн. Ти сигурно нема да возиш брзо на снег, па да ти треба некоја со ултра перформанси.
Hankook или Nokian сакам да ставам, ама за Tigar и Firestone даваат добра цена, па се мислам затоа барав некој што има возено овие гуми
хех да си бев послушен тато ми рече и заверивме на нотар дека ако поминам со 8ца ке ми земе р8 али мн слабо иде планов со фалкутетов...:@ :/
Цитат: Bugar на 17 Февруари 2012, 16:31:23 pmtaka e vo pravo si no sekogas znaj deka poarno edna klasa ponisko da se gumite ama da se novi i da se menuvaat redovno otkolku Michelin a da gi menuvas na 4-5 godini.шо има страшно ако ги менуваш на 4-5 години ако се здрави?? не се кондоми ова па на секое ебење да ги менувам
taka e vo pravo si no sekogas znaj deka poarno edna klasa ponisko da se gumite ama da se novi i da se menuvaat redovno otkolku Michelin a da gi menuvas na 4-5 godini.
Доста бе ти со станот, ако сака кола, нека си купи кола. Ова е Карклуб, не ГарсоњеравоОхридклуб.
Јас се извинувам. Стално се возбудувам кога ќе видам ново женско на форумов
На сопственикот му е даден рок од една недела да си смени нова таблица, во спротивно ќе му биде сменет описот на возилото така што никој веќе нема да може да го идентификува како Мазда 6 туку како непознато возило.
Цитат: DENDE-LANCERED на 24 Февруари 2012, 17:43:42 pmBas fino bogami.Gledam i ti si stavil od crvenite led diodi vnatre.That's my next move!Кај Sarach одговараат црвените диоди со бојата ти стај си црни
Bas fino bogami.Gledam i ti si stavil od crvenite led diodi vnatre.That's my next move!
Ух, едвај чекам да дојде моментот кога ќе се мењава предница кај мене
Цитат: Knight_ на 24 Февруари 2012, 18:19:12 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 24 Февруари 2012, 17:43:42 pmBas fino bogami.Gledam i ti si stavil od crvenite led diodi vnatre.That's my next move!Кај Sarach одговараат црвените диоди со бојата ти стај си црни
Цитат: marsher на 29 Февруари 2012, 15:36:27 pmОваа треба со нога да ја дупиш.
Да си напунев резервар во ’96та, и сега да ви го шитнев, веќе ќе бев првиот македонски султан и ќе ме викавте ВеличенствениотТестамент „На внуците им го оставам бурето со безоловен 98, што стои закопано позади куќата“Одеднаш томос со педаљи изгледа како тотално практична стварDHL купија нови 300 точаци од ВучкоТрките на водно ќе се одвиваат во Ентернет на NFS: RunНЛБ тутунска има нов наменски кредит за полнење резервар, со рок на одплаќање 40 годиниГирадико за порачки со достава до дома ќе овозможат плаќање на ратиИронија. Имаш пари да купиш 3 коли, немаш пари ни у една да ставиш бензинАко се сјебеш и свртиш круг повеќе на кружен тек, отидоа 500 денари у водаПорано фраерите частеа на шанк. Сега на пумпа. „Прати и 100 милилитри на малава“Омилен парфем? Безоловен 95каПорано возење со кочија беше романтика. Сега е неопходноПорано моторот го пунев со 130 денари. Се за 500 може само да ми пљукне во резерварБатали Мастер Кард, Виза, Американ Експрес... Извади ти ваучер од Макпетрол да видам јас...Муабет у ванила: Срце, имам пун резервар. Сакаш да видиш?Макпетрол е новиот Сваровски25 евра авионска карта за до Венеција. - 50 евра бензин во Пежо за до ДрачевоШто е главната дилема на возач на југо? Да наполни резервар или за исти пари да купи Мерцедес!1м2 = 1евро = 1/2л бензинПалење кола ти е 20 денари. Ако те фати црвено на мавровка, отиде платата...Сега фраерите по број на турирања на семафор се познаваат