Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се поголем е трендот за чување кучиња како се збори дека ќе влеземе во еу и нато, народот полека но сигурно се спрема за европските вредности - чување кучиња наместо деца и нормално попедерчување.
https://thesportsrush.com/lewis-hamilton-has-called-for-strategic-races-rather-than-outright-sprints/Цитат“It’s more like a chess game than a rash decision racing. Мене ако ми беше за шах немаше ф1 да гледам, ќе си одам у пензионерски дом ќе играм шах со дедовците
“It’s more like a chess game than a rash decision racing.
Едно е сигурно, лила не е зарѓана. И држи цена боље од Опел.
Цитат: darko mk5 на 17 Април 2018, 16:07:24 pmkoga kje ja spushtas?Чека слободен термин кај дечкиве:http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2224680
koga kje ja spushtas?
Цитат: Bicikle на 23 Април 2018, 00:21:46 amЗа ич пари, ќе го иссечиш каишот ќе го стајш железото вждлеб и вози. Не гледам како ја загрозувам здравствената сосојба на некој друг со тоа што не/носам каиш. Едноставно не иде на тренерки Има лажњак се купува на Лук Оил за 150 денара, ќе го уклучиш у тоа за каиш и нема да ти досаѓа тоа што титка.Мене ми останаа два лажњака од чичко ми, он кога се акна со голфот му ги земав пошо и така не му требаат веќе на оној свет.
За ич пари, ќе го иссечиш каишот ќе го стајш железото вждлеб и вози. Не гледам како ја загрозувам здравствената сосојба на некој друг со тоа што не/носам каиш. Едноставно не иде на тренерки
Се залакоми Зајкото.Ако. Удри си таму кај што е најлесно, кога веќе неможеш кај што треба.
Од вчера читам само некои навреди, докажувања, дрн дрн јариња. Ебати менталитето, јас знам, ти не знајш и кој тебаа (со битолски акцент). Јас прошетан сум, а ти пошо си сиромав пак кој тебаа, ништо не знајш (пак со битолски акцент). Море лош менталитет овај нашио, за сѐ в гради да се чукаш, во сѐ да си подобар од другиот. Ебате тоа копитата разгалени. Абе јас да ви кажам, ако имате некој пријателски муабет да споделите, споделете, ако планирате цело време да се курчите и да вреѓате барем појавете се на мегдан, има неколку души од овде шо ќе ве натепаме ко магарина и да завршиме со шарадата (пошо сељаци ние, непрошетани)...А ако сте за лаф муабет и пијачка, оладете малце.
Животно осигурување. И онака си животно.
Паланка - СкопјеМалце лоши сликиве ама се гледа.Нормално возење (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)