Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дај стварно превземете нешто во врска со Бугарофилија. Аман веќее...................... !!Во сите теми, во секој муабет, во СЕ!! Очекувам некој ден фрижидерот кога ќе го отворам, да ми се појави текст од Бугар да ми кажи што треба да јадам. Претеризам е во секој поглед. Или дадете му некоја опмена или пак бан и ајт со здравје.
Среќа алфа не ги фатило пролиф ко` оние од Audi па секоја година нов модел да посерат
Ма јок, какво прелистување. Они џандари се, мислат дека сите спиеле додека они спиеле.
Априлииве кој саунд го вадат, саунд на цинцарско прдење со стегнат анус, од челична арматура сајла за точак прават...
А на Јужен Булевар дремат камионџии кој за 500 - 1000 денара ќе ти пренесе цел намештај со се жена.
Цитат: Cuore Sportivo на 19 Јуни 2012, 12:11:22 pmДе бре плинаши ко пироќанци да сте, кај ви е евтино вие уште поевтино барате, аман Па стаи си и ти плин на алвата,само нема коцкести боци.
Де бре плинаши ко пироќанци да сте, кај ви е евтино вие уште поевтино барате, аман
Цитат: osmica8 на 19 Јуни 2012, 20:17:13 pmТрет сервис? Аман бе, јас сега бев на втор, а ти после мене ја имаш купено.Јеби га, другарми со кој цел живот одам по риба, постар е од мене една година и 4 месецаа заедно учевме во основно и средно и на факс, тој се ожени со првата девојка а јас за истото време сменив 100 љубовници и две жени....па сеа ти види!
Трет сервис? Аман бе, јас сега бев на втор, а ти после мене ја имаш купено.
Ме потсеќаат на Гојдо и КуореSnagit Capture by FalangaMKD, on Flickr
И тата би, али на жена брат е у питање, сестру му ебем
Цитат: .::Suzuki::. на 22 Јуни 2012, 17:22:51 pmЦитат: Tome-Colt на 22 Јуни 2012, 17:15:27 pmПа не си требал баш тоа да го направиш ама ти си знаеш Иначе имам 150ка кинеска јас.Што марка ova za u legendarni ide
Цитат: Tome-Colt на 22 Јуни 2012, 17:15:27 pmПа не си требал баш тоа да го направиш ама ти си знаеш Иначе имам 150ка кинеска јас.Што марка ova za u legendarni ide
Па не си требал баш тоа да го направиш ама ти си знаеш Иначе имам 150ка кинеска јас.
Па убаво прашав што марка... Марки на 150ки има:Tumopar, Aurora, Meiduo, Fosti, Ranger, Yiying, Lifan и уште 5000 други ...