Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Аман Лошко немој Фиеста да зимаш, таман го засакавме количево.
Цитат: Cuore Sportivo на 17 Јануари 2012, 13:39:54 pmЦитат: igorN73 на 17 Јануари 2012, 00:40:43 amнекој да не знае песна што ја пуштаат на антена,инстументалка е песната нема пеење нешто ко саксофон да има...:)хахаххаспор ритам..па после побрз со басчиња Верувале или не благодарение на Ракун4е и неговите способности ја најде песната само со тоа горе што го напишав
Цитат: igorN73 на 17 Јануари 2012, 00:40:43 amнекој да не знае песна што ја пуштаат на антена,инстументалка е песната нема пеење нешто ко саксофон да има...:)хахаххаспор ритам..па после побрз со басчиња
некој да не знае песна што ја пуштаат на антена,инстументалка е песната нема пеење нешто ко саксофон да има...:)хахаххаспор ритам..па после побрз со басчиња
Цитат: LosiPatista на 20 Јануари 2012, 15:45:48 pmBese nezagreana, ja vozev 15 tina km. Ako ne pustis radio, klima, vo ler e malku bucna. No zatoa na visoki brzini e dosta tivka. Me iznenadi i stabilnosta pri 180kmh, odlicno podeseno podvozje, podobro od Ix35 koj e meko podesen.Многу стабилна на 180. Исто и со лансер, на 180 ја осеќаш постабилна него на 110 -120.
Bese nezagreana, ja vozev 15 tina km. Ako ne pustis radio, klima, vo ler e malku bucna. No zatoa na visoki brzini e dosta tivka. Me iznenadi i stabilnosta pri 180kmh, odlicno podeseno podvozje, podobro od Ix35 koj e meko podesen.
Цитат: osmica8 на 23 Јануари 2012, 00:08:33 amНа тестирање на новата корвета ZR1http://auto.howstuffworks.com/corvette-zr11.htmAlong the way, the development team tested the bounds of automotive technology. An experiment with a turbocharged engine showed promise -- until the test car burned to the ground at GM's test track. Е да, победно од возење корвета е да изгориш во неа
На тестирање на новата корвета ZR1http://auto.howstuffworks.com/corvette-zr11.htmAlong the way, the development team tested the bounds of automotive technology. An experiment with a turbocharged engine showed promise -- until the test car burned to the ground at GM's test track.
Цитат: chlink на 23 Јануари 2012, 00:43:50 amИ Даре носи го сосе колата, одатна опрема. Како навигација може да ти биде. Хахахахаахха може може... Врти лево врти десно и у провалија ебате
И Даре носи го сосе колата, одатна опрема. Како навигација може да ти биде.
Цитат: osmica8 на 23 Јануари 2012, 01:41:42 amОва второто е Воксал не е опел. Што е тоа Воксал???Би требало да може
Ова второто е Воксал не е опел.
Јееее мој прв пост во легендарни! од сега ќе се правам дека ништо не знам така се правело значи легендарен пост
Подобро да изгорам во ферари отколку да се возам во корвета