Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се спомнат педери и сите радосни изнасмеани
Цитат: pirat_07 на 15 Мај 2015, 23:04:25 pmСе спомнат педери и сите радосни изнасмеани Тоа значи повеќе пичкоини на располагање за останатите, затоа сите среќни и задоволни се. Воа педерствово одлична работа било
Цитат: Ipkisija Meskosa на 13 Мај 2015, 19:51:28 pmНего... за клецање шо прајме?Цитат: Cuore Sportivo на 13 Мај 2015, 19:52:06 pmНа гојде ќе му се навртиме ... Цитат: Ipkisija Meskosa на 13 Мај 2015, 19:53:20 pmАјде сега, ги знајме вашите сексуални фрустрации... нешо помладо и позгодно да се нај не е на одмет Цитат: Cuore Sportivo на 13 Мај 2015, 20:12:20 pmПа млад е бе и гОЈде, згоден, 160 кила на груди има дигано 4 серии по 12 пути, цицка НА ! Ти џапни пет шес после другачии ќе гледаш на него ... #Ќесубијам
Него... за клецање шо прајме?
На гојде ќе му се навртиме ...
Ајде сега, ги знајме вашите сексуални фрустрации... нешо помладо и позгодно да се нај не е на одмет
Па млад е бе и гОЈде, згоден, 160 кила на груди има дигано 4 серии по 12 пути, цицка НА ! Ти џапни пет шес после другачии ќе гледаш на него ...
Утре, задутре, сендвичи ќе има или да си носиме од дома?
A be mislam deka sum mnogo pijano, citam a ne glefam
kaj ima sendvici
Цитат: Kikac на 17 Мај 2015, 01:59:43 amХахахах, абе пијан чоек, ме викна на кафе кај неа на работа, ја се успав Јак си ти во рацете, тебе пичка не ти треба.
Хахахах, абе пијан чоек, ме викна на кафе кај неа на работа, ја се успав
Цитат: MartinAlfista на 19 Мај 2015, 10:13:12 amПаркот го рачунаат а паркот ограден, не можело да се стапне таму. Државава ни е ужасија, периодов во историјатот нека се запише како најголемата глупост што се случила на европска држава, ever. da, za da ne se rastura tolpata da bide pozbiena,,,, inaku kafezot koj bil namesten po trotoarite bil narecen "NIKOLAS CAGE"
Паркот го рачунаат а паркот ограден, не можело да се стапне таму. Државава ни е ужасија, периодов во историјатот нека се запише како најголемата глупост што се случила на европска држава, ever.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ооооо та шивша ноне ..
Само Шваба може да чува итаљанка како што е редот.
Е Спортексчо, се снема си еба векот. Ако е у Авганистан, кај и да е ќе јадеме мекици пак.Поштар увек ѕвони два пута ..
Цитат: Кољо на 21 Мај 2015, 00:59:05 amПред неколку дена го открив форумов и нуди одлична база на знаење пропратена со пријатни членови.Немам некоја желба да се впуштам во дискусии, не се осеќам компетентен, поинтересно ми е да ве читкам.ПоззТо е врлo, врло точно, да ми верваш. Ај сега сиктер!Пардон, мислев добредојде и имај убав престој
Пред неколку дена го открив форумов и нуди одлична база на знаење пропратена со пријатни членови.Немам некоја желба да се впуштам во дискусии, не се осеќам компетентен, поинтересно ми е да ве читкам.Позз