Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Nandor The Relentless на 15 Септември 2024, 01:43:11 amЌе го храниш, ќе го израснеш, ќе му дадеш од најубавото масло да пие, ќе наполни тринаесет и зема се однесува како BMW.Тоа ти е...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ау каков паркинг, ашколсун!Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ќе го храниш, ќе го израснеш, ќе му дадеш од најубавото масло да пие, ќе наполни тринаесет и зема се однесува како BMW.Тоа ти е...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Ordevski на 15 Септември 2024, 01:51:46 amЦитат: Nandor The Relentless на 15 Септември 2024, 01:43:11 amЌе го храниш, ќе го израснеш, ќе му дадеш од најубавото масло да пие, ќе наполни тринаесет и зема се однесува како BMW.Тоа ти е...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ау каков паркинг, ашколсун!Sent from my SM-S928B using TapatalkБенве си е бенве!
Епа искаш за 1950еур м2 поглед е нема бато, ке платиш 3400 и ке гледаш панорама стегни душа….