Автор Тема: Турнирче за LFS  (Прочитано 63353 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 4995
Одг: Турнирче за LFS
« Одговори #75 на: 19 Јуни 2011, 17:28:00 pm »
aj edno prasanje za serverov da bide mora da e upalena igrata?
prasuvam deka iam edno pc sto pretezno e upaleno pa ako nemora da e igrata upalena na nego da ja staam pa da vozime :)

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #76 на: 19 Јуни 2011, 23:51:25 pm »
мора да биде уклучена играта за да работи серверот колку што знам и сум сигурен дека е така позз
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #77 на: 20 Јуни 2011, 02:53:21 am »
За вакво воланче како G25 мислам дека не е премногу. :)

Вакво половно чудо колку пари е?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #78 на: 20 Јуни 2011, 08:24:08 am »
Нема да најдеш половно кај нас.

Отсутен Kalimero Nema Pravda

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
  • Racing is state of mind
« Одговори #79 на: 20 Јуни 2011, 11:22:47 am »
Да ве прашам за играва LFS дали може да се вози со волан ? и ако може да ми кажете како пошто се окозив да наместам али џабе! педалите за гас и кочница како да не фукнционираат само воланот работи.
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #80 на: 20 Јуни 2011, 11:30:06 am »
Да ве прашам за играва LFS дали може да се вози со волан ? и ако може да ми кажете како пошто се окозив да наместам али џабе! педалите за гас и кочница како да не фукнционираат само воланот работи.
Кога ќе дефинираш копчиња за гас и кочница наместо копче ќе стиснеш на папучата

• Јуниор
  • **
« Одговори #81 на: 20 Јуни 2011, 11:35:11 am »

brat znaci idam i selektiram "wheel/joystick" ili kako i da bese i imas tamu steer left/right accelerate brake vrtam lvo desno ne radi davam gas/kocnica ne radi isto. stiskam kopcinja se pojavuva nesto od strana nekoi brojki ili komandi. volanot kako i da e raboti spored toa dole oskata kako se dvizi ali pedalite jok , ne deka ne rabotat,rabotat znam sum vozel do pred nekoj den ama ova kako se setira pojma neam!!!
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #82 на: 20 Јуни 2011, 11:42:22 am »

brat znaci idam i selektiram "wheel/joystick" ili kako i da bese i imas tamu steer left/right accelerate brake vrtam lvo desno ne radi davam gas/kocnica ne radi isto. stiskam kopcinja se pojavuva nesto od strana nekoi brojki ili komandi. volanot kako i da e raboti spored toa dole oskata kako se dvizi ali pedalite jok , ne deka ne rabotat,rabotat znam sum vozel do pred nekoj den ama ova kako se setira pojma neam!!!

Убаво што одиш на wheel/joystick ама имаш уште една работа да подесиш.......... Тоа Throttle/Break axis не ги ставај да се копчиња, види ја сликата од кај мене....

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #83 на: 20 Јуни 2011, 11:43:54 am »
И кога ќе биди се ок, во овај прозорец одма кога ќе стапниш на педалите ќе ти се појават во долниот десен агол 2 столпци, жолт и црвен за педалите колку ги газиш. Тоа е тоа.

• Јуниор
  • **
« Одговори #84 на: 20 Јуни 2011, 11:47:02 am »

Убаво што одиш на wheel/joystick ама имаш уште една работа да подесиш.......... Тоа Throttle/Break axis не ги ставај да се копчиња, види ја сликата од кај мене....
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

фала ви , ке го искористам ова штом дојдам дома бидејки сум на работа моментално, па ке ти одговорам покасно дали е се ок.
Ayrton Senna

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #85 на: 20 Јуни 2011, 12:43:25 pm »
Да бе тоа беше. Се сеќавам пред повеќе години и јас барав како се прави.

• Јуниор
  • **
« Одговори #86 на: 20 Јуни 2011, 12:48:34 pm »
Да бе тоа беше. Се сеќавам пред повеќе години и јас барав како се прави.

ја вчера првпат слушнав за играва од Fic_CC кој првично и ме покани на форумов и ми е долгогодишен другар :)
Ayrton Senna

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #87 на: 20 Јуни 2011, 12:50:27 pm »
И кога ќе биди се ок, во овај прозорец одма кога ќе стапниш на педалите ќе ти се појават во долниот десен агол 2 столпци, жолт и црвен за педалите колку ги газиш. Тоа е тоа.

Абе курле ти со волан возиш цело време а?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #88 на: 20 Јуни 2011, 13:49:06 pm »

Абе курле ти со волан возиш цело време а?

Ами шо мислиш ти?? Јас не сум шогоде, профи сум јас бе. :D :D :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #89 на: 20 Јуни 2011, 14:15:19 pm »
Ами шо мислиш ти?? Јас не сум шогоде, профи сум јас бе. :D :D :D
И пак губиш.... :D