Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мене грбот и вратот ме болат повеќе од сукалото на жена ми одошто од немилосрдното сонце.
Цитат: Carrier166 на 12 Јуни 2011, 22:09:30 pmЕве и јас и жена ми да се пофалиме, мада умерено обоени сме, не сме многу сјебаниУфффф, ја те помешав со cuoresportivo166, сега сигурно си вика, абе не сум женет
Еве и јас и жена ми да се пофалиме, мада умерено обоени сме, не сме многу сјебани
Цитат: SaleSk на 12 Јуни 2011, 23:23:54 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ova na slikava e Bokicivic . Boki bivase li i gazot da go slikas ....?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
И мене сонцето тутун ме напрај!!! Со bokicivic прописно се изгоревме, само јас имам бела сенка од наочарите за сонце, катастрофа, поарно без нив да бев! Битно и делтоидеус ми е исунчан, и дел од трапезиус!
Цитат: gOJDO на 13 Јуни 2011, 10:11:42 amМене грбот и вратот ме болат повеќе од сукалото на жена ми одошто од немилосрдното сонце.Затоа ја со мене ја земав... нека пати и она малце... (ем и малиот уште не роден да го навикавам на мирис на уље и бензин)