Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
има една народна поговорка која гласи ‘кад се сељак покондури‘...е тоа ти е нашата реалност!преку ноќ се направија со пари секакви идиоти,и да се покажат пред луѓето ке купат едно БМВ,Мерцедес итн.итн...а до вчера во Застава 101 се возеле....ова не важи за сите,освен за оние кои важи ...хахаххахахаххахах
@Carier---- Ne znaes sto sakas i ti....samo sto se za nijansa ponedostizni ovie tvojte
Масерати е поим за кола,поим што многу луѓе не го разбираат
Imav moznost da vidam edno vakvo pred dva dena kaj FON univerzitetot so BG tablici. Takov opasen zvuk nemam cueno odamna:)
Цитат: bokicivic на 11 Јуни 2011, 20:32:22 pmImav moznost da vidam edno vakvo pred dva dena kaj FON univerzitetot so BG tablici. Takov opasen zvuk nemam cueno odamna:)Има и едно Switzerland- ско, го вози некој од браќата, звукот е страшен.
Цитат: S16 на 20 Јуни 2011, 14:41:53 pmЦитат: bokicivic на 11 Јуни 2011, 20:32:22 pmImav moznost da vidam edno vakvo pred dva dena kaj FON univerzitetot so BG tablici. Takov opasen zvuk nemam cueno odamna:)Има и едно Switzerland- ско, го вози некој од браќата, звукот е страшен.абе луге ... да чуете вие како пишти Енцо Ферари во тунелот во Монако... ништо споредливо со тоа... ми паднаа ушите!Да чуеш ти што прави F40 Evoluzione или Countach во истиот...
Цитат: duX на 20 Јуни 2011, 14:45:13 pmЦитат: S16 на 20 Јуни 2011, 14:41:53 pmЦитат: bokicivic на 11 Јуни 2011, 20:32:22 pmImav moznost da vidam edno vakvo pred dva dena kaj FON univerzitetot so BG tablici. Takov opasen zvuk nemam cueno odamna:)Има и едно Switzerland- ско, го вози некој од браќата, звукот е страшен.абе луге ... да чуете вие како пишти Енцо Ферари во тунелот во Монако... ништо споредливо со тоа... ми паднаа ушите!Да чуеш ти што прави F40 Evoluzione или Countach во истиот...епа не поминаа тогаш да слушнам...помина некое Ферари какви на секој чекор имаше 1 енцо , 2-3 масерати , некое ламборџини, ролс ројс и тоа ... како и да е тоа се постари коли и звукот е по крут ... ова кога помина мислам дека помина авион, само прозуе и го снема........
stotuku me preleta edno so bg tablicki, belo mu ja duvna predma belgrad lamja upmpa dodeka sedam na suvozacko vikam cekaj da vi pisam da go slikam nemav vreme preleta