Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: google на 25 Август 2011, 04:39:03 amne be riki greska si, glicerinot ne nagrizuva plastika i guma...onaka za rekreacija ako bide poturen po boja znae da napravi cudni transformacii na koloritnosta na avtomobilot , by the way enes so naprai so greska? utre sum od sabajle vo garaza pa javi se nakaj 11 ne u 9 i pol ...i pomini da ja stavam na tester...pozzsredeno, ne sum go nabil ubo dzekot, gumicata samo ja nabiv poubavo vnatre i si klapna
ne be riki greska si, glicerinot ne nagrizuva plastika i guma...onaka za rekreacija ako bide poturen po boja znae da napravi cudni transformacii na koloritnosta na avtomobilot , by the way enes so naprai so greska? utre sum od sabajle vo garaza pa javi se nakaj 11 ne u 9 i pol ...i pomini da ja stavam na tester...pozz
toa e, pa so riki izmisluvav zelevce za da se stegne okolu amortizerot, polukrugceto sto gi drzi crevoto za kocnici i kableto za abs, padnalo nekade po grcija se otstrafilo i zvonkase na dupki, najdov prikladna zamena
Комши ти текнало некогаш да ги мавнеш предните кочници назад а напред да лупнеш 5-6 броја поголеми? Сега гледав слики па ми текна.
veke zemav novi predni zadni dikovi so pakniso pogolemi diskovi treba i sapi, a ako ne pasiraat i creva, taka da moze slednoto menuvanje ako dojdat podobri vreminja BTW deni kade si smesten vo karpos?