Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Па имаш вакви исти кај нас, немало потреба да ги чекаш.
дада тоа е ок јас со позиција си цепам
Цитат: IvO на 10 Ноември 2011, 15:16:02 pmдада тоа е ок јас со позиција си цепам Е да де, и еден другар си цепеше со позиција ама кога му цепнаа казна сеа цепи со средни
Цитат: Prcot на 10 Ноември 2011, 15:37:03 pmЦитат: IvO на 10 Ноември 2011, 15:16:02 pmдада тоа е ок јас со позиција си цепам Е да де, и еден другар си цепеше со позиција ама кога му цепнаа казна сеа цепи со средни Не е толку голема казната....35/45 евра,а можиш да ја пишеш и како казнени поени.... п.с ако едната сијалица тие прегорена (од средните светла) казната тие 120евра....па затоа јас стално возам или без светла или со позиција(тоа го правам пошо,не обрнувам многу внимание на сијалиците,дали има прегорена или не)
Цитат: MecheTo на 10 Ноември 2011, 15:49:13 pmЦитат: Prcot на 10 Ноември 2011, 15:37:03 pmЦитат: IvO на 10 Ноември 2011, 15:16:02 pmдада тоа е ок јас со позиција си цепам Е да де, и еден другар си цепеше со позиција ама кога му цепнаа казна сеа цепи со средни Не е толку голема казната....35/45 евра,а можиш да ја пишеш и како казнени поени.... п.с ако едната сијалица тие прегорена (од средните светла) казната тие 120евра....па затоа јас стално возам или без светла или со позиција(тоа го правам пошо,не обрнувам многу внимание на сијалиците,дали има прегорена или не) Ех бре балканци..за се имаме hack hahaha
Првата опција Нуме, како кај Мерц ке изгледа вештачки Пробај и така и така, види кое повеќе ти се бендисва.