Автор Тема: Ваша кола од соништата, или кола која просто ја обожавате или ја сакате :  (Прочитано 92148 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Работава Студио Леонтиќ :) Овој црниот да не го праиме зет за Леонтина ??? ;)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Еве го целиот проект...

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Супер е проектов, чив е... цитроенов ???

Незнам дали е ок да кажам ама ајде .... колата е на Мите Вегов од Гевгелија, еднаш ја гледав во сервис со дигната хауба и не приметив да има нешто невообичаено како друг мотор или слично.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

GT                                                                                      &                                                     Brera

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Стварно не заеш што сакаш  ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2748
  • Слобода или смрт
Омилен автомобил ми е барикудата на Неш Бриџис.

« Последно менување: 07 Август 2011, 00:02:33 am kimi makedonski »

Отсутен DC

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 256

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Убаво СУПРА , него мене не ми треба ништо друго нека ми дадат една X5 ка и доста ми е ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Повеќето од ова ви е за рубрика...Што би било, кога би било?!
Еве од мене нешто вака по реално и по достижно.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468

И јас би сакал EVo,а за достижно и незнам баш колку е :(

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект

И јас го сакам ова, баш како на сликата. Црвено со BBS!!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

И јас би сакал EVo,а за достижно и незнам баш колку е :(

Па во секој случај подостижно е од оние со милионски цени во евра. ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Запорошко дечки

како што збореа на еден форум русите, моторот му бил смалена верзија од некоја голема машина за шиење на бензин што терала, под 70 и над 70 загревал, и првите модели за тестирање што ги направиле биле со згрешен мењач односно со 1-ва, 2-ра, 3-та и 4-та идел наназад а со рикверцот идел напред, па после го опраиле

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Запорошко дечки

како што збореа на еден форум русите, моторот му бил смалена верзија од некоја голема машина за шиење на бензин што терала, под 70 и над 70 загревал, и првите модели за тестирање што ги направиле биле со згрешен мењач односно со 1-ва, 2-ра, 3-та и 4-та идел наназад а со рикверцот идел напред, па после го опраиле
Абе бегај подалеку од рускиве колички , ќе се утепаш негде одма ќе ставиш од 3та у 4та на авто пут може ќе му прдне ќе се стаи у рикверц , и отиде со се моторот у некое поле ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Запорошко дечки

Абе бегај подалеку од рускиве колички , ќе се утепаш негде одма ќе ставиш од 3та у 4та на авто пут може ќе му прдне ќе се стаи у рикверц , и отиде со се моторот у некое поле ;D
Запорошко дечки

Го знаеш вицот со наш швајцарец кога возел ново БМВ.

Прва, втора, трета, четврта, пета ги пуни до крај, глеа у мењач му останува R Помислил дечкото ракета и ја мавнал у рикверц, моторот надвор од кола и во нива. ;D