На фаца е топ, ептен ми прави кеиф... мене лично ми личи многу кеш... за тие пари имаш Каптива... каде што мислам, дека е боље комбинација...
Дека е многу кеш и јас го мислам истото а за Каптивата ќе се воздржам од коментар.
Да и стаиш поголеми бандажи, да и стаиш ксенон, да и напраиш ремап, да и ги затемниш стаклата, да и стаиш украсче на издувот, да и стаиш карбон фолии...колку троши ?
Абе така е да е твоја... ама ова е службена, нема ставање ништо на неа...саде терање километража.
Муабетот ми беше дека секогаш кога некој ќе го претстави своето возило, одма сите рипаат стај му ова, стај му она...и на крај обавезно е прашањето "а, колку троши? "
Хахахахаха...баш така...замислете македончиња...се здружуваат германци, јапанци, италијани, праат оска ко за војна а у ствари работат на проект кој што се вика Macedonian Frugal Beast...
Зверотина од 500 коња, шо ќе оди 300, од нула до 100 за 2 секунди, ќе троши 4 литра на 100 просек а ќе кошта 5 000 евра.
...да останат пари за ремап и за ксенон, поголеми фелни, издувче, озвучување и тн.