Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: LosiPatista на 06 Јуни 2011, 14:07:50 pmEpten strava. Kazi eden W ili Alfa na koja ne mu cuka nekoj stabilizator ili spona.Море ти уште не ја однесе Бош Пумпата на чистење ?
Epten strava. Kazi eden W ili Alfa na koja ne mu cuka nekoj stabilizator ili spona.
Цитат: Cuore Sportivo на 06 Јуни 2011, 14:17:56 pmЦитат: LosiPatista на 06 Јуни 2011, 14:07:50 pmEpten strava. Kazi eden W ili Alfa na koja ne mu cuka nekoj stabilizator ili spona.Море ти уште не ја однесе Бош Пумпата на чистење ? Oчигледно НЕ
Jas se kladam deka mojot dizelas e potivok od na Kuore alfata u site rezimi osven u ler
Море ти уште не ја однесе Бош Пумпата на чистење ?
Цитат: Cuore Sportivo на 06 Јуни 2011, 14:17:56 pmМоре ти уште не ја однесе Бош Пумпата на чистење ? Samo vistinata e deka ti si pogolem dizelas od mene, vo celiot svoj zivot ste imale dizel avtomobil za vozenje i eden benzinec za kurcenje. Imavte Megane dizel, OCtavia dizel, Golf dizel, AX dizel i samo edna alfa benzinec.... ti si bratu Cuore Tractorivo
a priznaj pred site, da imase pari pred 4-5 meseci, ke ja zemese onaa Alfa 147 1.9 MultiJet od kolegata forumas
Da da, cvekson bese. Kuore javno flertuvase so malata Alfa, ja molese da go poceka do prolet, ama Alfata si najde drug sponzor
1.9 multijet, 140 ks и 310 nm, крем кожа...у Куманово е.