Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Топ си се снашол. За 40 евра плус...Со здравје да ја користиш.
Четки од кај @Dejan Gj ... 800-ки парче, ама вредат.Парен чистач, види klintek.com.mk.За кожа, ова. 2 во 1 е...А за хемија, ова ти го препорачувам...
Бисселл ми е стигнат препорачајте средство за текстил, пулмакс или мегуиарс, грасс? И за кожа ми треба пошто на колата ми се пола кожа. За лична употреба ми е па може и помали пакувања.Инаку и со бисселлот оди некое средство кое не знам дали би го користел на седишта од кола.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Цитат: avocado на 30 Јули 2021, 21:48:36 pm Бисселл ми е стигнат препорачајте средство за текстил, пулмакс или мегуиарс, грасс? И за кожа ми треба пошто на колата ми се пола кожа. За лична употреба ми е па може и помали пакувања.Инаку и со бисселлот оди некое средство кое не знам дали би го користел на седишта од кола.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkЈас го искористив целото средство од биселот за моите седишта, топ е.