Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Аааа Нино супер е ова!
Коливе ги правиме за да бидат добри на изглед, а не за да ги возиме, не се секирај
Цитат: Fic_CC на 26 Јули 2011, 23:47:03 pmКоливе ги правиме за да бидат добри на изглед, а не за да ги возиме, не се секирај Ако на вас ви се свиѓа така тогаш е ствар на вкус. Јас пишав дека мене глупо ми изгледа, како воопшто да нема гума, како да возат на црн лист хартија
eve nesto nabrzinka a toa sto baras utre ke bide(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Абе што ви е финтава со гумиве, што димензија се, 335/5/18 или ?Се ебавав и јас едно време со виртуал тјунинг ама гумите не ги правев вака (ги правев реални), ви го посочив ова со цел да се подобрите во тој дел
Ајде батка ако не ти е тешко на сликава , затемни ги жмигавците на штоповите црни напраи ги , некој ауспух стави , (од тие широките што се или со две цевки) и пошироки гуми стави , ако не те мрзи .(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Igor на 26 Јули 2011, 20:46:26 pmАбе што ви е финтава со гумиве, што димензија се, 335/5/18 или ?Се ебавав и јас едно време со виртуал тјунинг ама гумите не ги правев вака (ги правев реални), ви го посочив ова со цел да се подобрите во тој дел abe ako moes da primetis,zadnata desna guma se iskazuva kolku e sitoka gumata,a od leva strana ti se takvi senkite inace oke e soveti nie ne se bunime
Цитат: Nino на 27 Јули 2011, 16:05:42 pmЦитат: Igor на 26 Јули 2011, 20:46:26 pmАбе што ви е финтава со гумиве, што димензија се, 335/5/18 или ?Се ебавав и јас едно време со виртуал тјунинг ама гумите не ги правев вака (ги правев реални), ви го посочив ова со цел да се подобрите во тој дел abe ako moes da primetis,zadnata desna guma se iskazuva kolku e sitoka gumata,a od leva strana ti se takvi senkite inace oke e soveti nie ne se bunime Зборот ми беше за висината...
Ааа одлиќно е што мислите дали да г фарбам целосно штоповите , или само горниот дел ,