Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 05 Јули 2011, 19:41:05 pmЦитат: zeroSignal на 05 Јули 2011, 19:00:16 pmДап, може да поставиме гласање. Али да биде фер, нека работат сите иста кола, и дајте рецимо една недела, да имаат сите време.Важи, јас предлагам еве да се прави Лансер, или Бмв М3 Јас сум тапа за Лансер, имам пробано некако не ми иде, а БМВ М3 што ќе го правиме кога е совршено!Нино а зошто не ги ставиш тука и тие проекти што ти се за Рики да ги видиме
Цитат: zeroSignal на 05 Јули 2011, 19:00:16 pmДап, може да поставиме гласање. Али да биде фер, нека работат сите иста кола, и дајте рецимо една недела, да имаат сите време.Важи, јас предлагам еве да се прави Лансер, или Бмв М3
Дап, може да поставиме гласање. Али да биде фер, нека работат сите иста кола, и дајте рецимо една недела, да имаат сите време.
Дечки а да пробате мојот олдтајмер да го разубавите-бива ли
ajde eve i od mene Pred (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)potoa (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
si go unistil so bandasive si trebal malce po ubavo da mu gi namestis a i so po golema rezolucija da gi stavis
u pocetocite na tvoeto dizajniranje
Од сите марки на светот вие VW најдовте да тјунирате....од мене за најдобрар фото шоп тјунинг на VW имате наградно по 10 години затвор во Шутка, без право на помилување!
Цитат: Sportex на 06 Јули 2011, 17:34:07 pmОд сите марки на светот вие VW најдовте да тјунирате....од мене за најдобар фото шоп тјунинг на VW имате наградно по 10 години затвор во Шутка, без право на помилување! ахаххахахахахахахах XD Епа ае чим ти најде да реагираш,дај некој предлог за што да тјунираме
Од сите марки на светот вие VW најдовте да тјунирате....од мене за најдобар фото шоп тјунинг на VW имате наградно по 10 години затвор во Шутка, без право на помилување!
Цитат: Nino на 06 Јули 2011, 17:37:21 pmЦитат: Sportex на 06 Јули 2011, 17:34:07 pmОд сите марки на светот вие VW најдовте да тјунирате....од мене за најдобар фото шоп тјунинг на VW имате наградно по 10 години затвор во Шутка, без право на помилување! ахаххахахахахахахах XD Епа ае чим ти најде да реагираш,дај некој предлог за што да тјунираме Било што друго, доста веќе со Калимеровциве !
Цитат: Sportex на 06 Јули 2011, 17:39:17 pmЦитат: Nino на 06 Јули 2011, 17:37:21 pmЦитат: Sportex на 06 Јули 2011, 17:34:07 pmОд сите марки на светот вие VW најдовте да тјунирате....од мене за најдобар фото шоп тјунинг на VW имате наградно по 10 години затвор во Шутка, без право на помилување! ахаххахахахахахахах XD Епа ае чим ти најде да реагираш,дај некој предлог за што да тјунираме Било што друго, доста веќе со Калимеровциве !Епа дај било каков предлог,бидејќи све според мене што ми правеле кеиф марки на коли сите ги имам направено....дај кажи нешто ново да направам