Автор Тема: избор на скутер 50цц  (Прочитано 7249 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Одг: избор на скутер 50цц
« Одговори #30 на: 24 Април 2013, 01:19:26 am »
ama ovie se novi  motori vo toa JATA 90 kako se vikase firmata nese polovni baska davaat na rati

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #31 на: 24 Април 2013, 01:21:39 am »
сеедно,тури цена колку е нов а не да ми објаснуваш колку е моќна машината со 4кс

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #32 на: 24 Април 2013, 01:23:16 am »
и? дали тоа им дава за право да си играат мајтап со мене? зашто да се јавувам на телефон и да трошам? можда е за џабе? можда и не е ама можда е.. и нај веројатно е, зашто кој си ја има мувата на капата вакви огласи става... да те затангира на некој начин... ама сум отрпнат на тоа... кога барам нешто да купам, таман да го најдам единственото ако има ПО ДОГОВОР напишано го бришам и не се јавувам... а како што дискутирам со луге, повекето така прават... САМ СЕБЕ ГО УБИЈАЛ е да ставиш таков оглас... не ми е јасно што ке се договараме? идеш во продавница и ти вика толку и толку кошта... што ке се договараме тука? на 1500 евра дали ке му испазарам 20 евра подоле? јака муда... и тоа не е договарање туку ценкање...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #33 на: 24 Април 2013, 01:26:04 am »
искрено едно време мислев да им се јавувам на сите што имаат ставено по договор,да им нудам упола од реалната вредност на колата
онака чисто,ало друже да ти дадам ја 1500 евра за колава а вреди 3к и ако почне нешто да мрчи да му кажам па нели по договор бе друже јас толку ја ценам

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #34 на: 24 Април 2013, 01:32:37 am »
искрено едно време мислев да им се јавувам на сите што имаат ставено по договор,да им нудам упола од реалната вредност на колата
онака чисто,ало друже да ти дадам ја 1500 евра за колава а вреди 3к и ако почне нешто да мрчи да му кажам па нели по договор бе друже јас толку ја ценам

не ти е лоша идејата... ова кога ке ми биде досадно можда и ке го направам... чисто рекреативно и за разонода...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време