Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Само да се изјаснам, јас сум тројкаш.
Најлесно е да си тројкаш, застани и чекај да шутнеш
Тројкаш? Одлично, јас играм под кош. Нормално, топка нема да добиеш
Цитат: Cranium на 17 Април 2013, 22:06:23 pmLike!п.с. Братство ми е пред врата и сопственик сум на баскет па еве ви број барајте ме! 075/448-008 МариоПозз Џонтра па дааааа..... видиш на тебе не ми текна, ти си ептен тука.... башка имаш и баскет. Ти си заинтересиран да те барам?
Like!п.с. Братство ми е пред врата и сопственик сум на баскет па еве ви број барајте ме! 075/448-008 МариоПозз
Цитат: Cranium на 17 Април 2013, 22:06:23 pmLike!п.с. Братство ми е пред врата и сопственик сум на баскет па еве ви број барајте ме! 075/448-008 МариоПозз Ќе те пушти девојка ти?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Не бе не сум се ни видел со него, видов по фејсбук дека си заљубен па малце буцкам...
10.Члинкшо се прајш слеп бе, или се плашиш од дуел со мене
Се плаши од алфисти,и мене ме скокнал.
Цитат: Chlink на 18 Април 2013, 20:47:58 pm10.Члинкшо се прајш слеп бе, или се плашиш од дуел со мене Цитат: cuoresportivo166 на 18 Април 2013, 20:54:35 pmСе плаши од алфисти,и мене ме скокнал. Ништо лично бе, само вас двајцата ич не ве сакам