Автор Тема: Alfa Romeo vs Everything Else!  (Прочитано 1333672 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Alfa Romeo vs Everything Else!
« Одговори #60 на: 02 Јуни 2011, 12:42:08 pm »
pa da vidime,mada dizelaski 140hp i tvojte 144hp,mislam deka ne se isti......

ееее патоа викам, значи чиповано е, ти имаш преку 250нм, и куоре ќе го јаде, не би се кладел во колите да сум на негово место.

Отсутен Danny Tennabija156

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 95
« Одговори #61 на: 02 Јуни 2011, 12:45:21 pm »
prvicno bese chipovana so NOVITEC od Germanja so 160hp,ama nemase potreba i Koska mi ja smiri na 140hp.....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #62 на: 02 Јуни 2011, 12:46:08 pm »

ееее патоа викам, значи чиповано е, ти имаш преку 250нм, и куоре ќе го јаде, не би се кладел во колите да сум на негово место.

Од Алфа и да изгубам драго ќе ми биде. Само од она ВЊ групација уште ме боли. Оххххх, навечер сонувам, стискај Куоре, нема да ти летне брегаста низ хауба, имаш уште 1000 обртаја. ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #63 на: 02 Јуни 2011, 12:46:55 pm »
Пушти вода сеа...
Чшшшшш....... водааааа....

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #64 на: 02 Јуни 2011, 12:48:12 pm »

Од Алфа и да изгубам драго ќе ми биде. Само од она ВЊ групација уште ме боли. Оххххх, навечер сонувам, стискај Куоре, нема да ти летне брегаста низ хауба, имаш уште 1000 обртаја. ;D ;D ;D ;D ;D

Мислам куоре ако не си стегал до крај обртаите си не посрамил сите другар ;D. Ќе прајме уште еден реванш и тоа ќе биде на база форум против форум.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7690
  • Хорска Секција
« Одговори #65 на: 02 Јуни 2011, 12:48:44 pm »
Тоа би бил фантастичен предизвик, кој сите би сакале да го гледаме. Немора да се калдите во колите...
Децата стално си се кладат вирутелно во практично неизводливи работи. Пред некој ден го шетам син ми во Парк на Фонтана кај споменикот на Гоце Делчев и некои деца возеа точаци и се спуштаа по скалите и слично. И еден копиљ му се дере гласно на друг: - Ај се кладиме во миљарда евра дека со оригинален БеЕмИкс можам да скокнам 2 метри во воздух.
Ме потсети на моето детство. И ние така си се кладевме во миљарди, само тогаш беа марки. Подоцна кога пораснавме добивме пореални представи околу нешта кои сме способни да ги направиме, како и за тоа што се парите и колку пари може да има некој од нас. Но имаше и деца во малото кои никогаш не пораснаа и останаа да си живеат со истите филмови...Изгледа дека и во други маала имало такви деца...

ne ne s'skajte nas alfistite,toa e poseben respecAt....ke si se dogovorime nie:D
Абе алфисти се алфисти, нивен проблем си е тоа. Ама остај го ти Куоре, не е нормален. Он шо може на муабет неможе ни Супермен на филм.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #66 на: 02 Јуни 2011, 12:50:11 pm »
Воа како оној вицот со коњот...Абе остај го тој не е салам...;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #67 на: 02 Јуни 2011, 12:50:49 pm »

Мислам куоре ако не си стегал до крај обртаите си не посрамил сите другар ;D. Ќе прајме уште еден реванш и тоа ќе биде на база форум против форум.

Абе и цел мотор да ми се распадне, мора да тепам. Јес да сега со 35 години, не сум тоа што бев, на 6 000 мењам брзини, остарев, дете, жена, сам си плаќам поправки ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Dejan_156 alfista

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
« Одговори #68 на: 02 Јуни 2011, 12:51:50 pm »
  Prosti mu gospode neznae sto zbori!!!
(na gojdo se mislese da ne dojde do zabluda)
« Последно менување: 02 Јуни 2011, 12:53:48 pm Dejan_156 alfista »
Djevojka može da bude sa sela,
al' auto mora da bude iz Italije! ♥

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7690
  • Хорска Секција
« Одговори #69 на: 02 Јуни 2011, 12:52:12 pm »
A Зошто како?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #70 на: 02 Јуни 2011, 12:54:31 pm »
 Prosti mu gospode neznae sto zbori!!!
(na gojdo se mislese da ne dojde do zabluda)

Дејанче ти ако не се лажам беше со ругото 1.8 сиво, ќе треба да прајме јас и ти една трка ама на плин ;D

И постот на гојдо не се однесуваше до тебе, они со куоре си раат муабет, така си се дружат ;D ;D ;D ;D
« Последно менување: 02 Јуни 2011, 12:56:14 pm chlink »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #71 на: 02 Јуни 2011, 12:55:21 pm »
A Зошто како?
Не си го прочитал вицот? Чек да го најдм ќе ти го пратам

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #72 на: 02 Јуни 2011, 12:55:57 pm »
A Зошто како?

Пардонс...Ова е оној вицот со коњот.
Добро ли е сега?

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #73 на: 02 Јуни 2011, 12:56:03 pm »
Остарев више на 6000 обртаи мењам...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #74 на: 02 Јуни 2011, 13:00:11 pm »
Тоа би бил фантастичен предизвик, кој сите би сакале да го гледаме. Немора да се калдите во колите...
Децата стално си се кладат вирутелно во практично неизводливи работи. Пред некој ден го шетам син ми во Парк на Фонтана кај споменикот на Гоце Делчев и некои деца возеа точаци и се спуштаа по скалите и слично. И еден копиљ му се дере гласно на друг: - Ај се кладиме во миљарда евра дека со оригинален БеЕмИкс можам да скокнам 2 метри во воздух.
Ме потсети на моето детство. И ние така си се кладевме во миљарди, само тогаш беа марки. Подоцна кога пораснавме добивме пореални представи околу нешта кои сме способни да ги направиме, како и за тоа што се парите и колку пари може да има некој од нас. Но имаше и деца во малото кои никогаш не пораснаа и останаа да си живеат со истите филмови...Изгледа дека и во други маала имало такви деца...

ne ne s'skajte nas alfistite,toa e poseben respecAt....ke si se dogovorime nie:D
Абе алфисти се алфисти, нивен проблем си е тоа. Ама остај го ти Куоре, не е нормален. Он шо може на муабет неможе ни Супермен на филм.

Е сега има и уште една реалност, кај нас у маало имаше деца кој имаа муда да се пробаат со постари и појаки, од друга страна пак имаше неколкумина кој како пиченциња се ситеа. ;D ;D ;D ;D ;D