Potiknat od se pocestiot lopovluk na bandasi,
pred nekolku dena si naracav MCGuard
http://www.mcgard.com/component/hikashop/product/878-chromeconeseatwheellocksetm12x15threadsize-setof4locksand1keyza Lancerot, zasto dosegasnite sigurnosni muteri otidoa kaj Aveoto, veruvale ili ne pasuvaa istite na dvete koli.
E sega pred da ripnete site kritikuvajki zasto ne kazav prethodno e zaradi slednovo.
- Za plakanje treba samo kreditna karticka registrirana vo SAD ili Canada
- Jas probav dali moze so taa na koja mi prefrlaat plata i ne bev siguren dali ke projde zasto mi e registrirana na adresa vo Skopje ali deka e od firma so nekolku tel. povici uspeav da ja projdam.
E sega, mene muterite mi stigaat vo Honolulu za 8 dena, ako nekoj e zinteresiran da mu poracam i ispratam po posta togas ke mora da kazete sto pobrzo za da proveram dali ke ima vreme da stignat do Honolulu.
Imajte na um deka posle 30ti mesecov letam za Evropa i ne planiram da gi nosam so mene,(weight restrictions) pa zatoa ke mora po posta da gi ispratam od SAD.
Naprajte lista denes vo tekot na denov za toa koj e zinteresiran so part no. i se ostanato.
Za plakanje ke mora na smetka da mi uplatite pari ke vi dadam podatoci na sekoj posebno.
Najubavo ke bide na edna adresa da gi pratam, pa vie posle snaogajte se za podiganje.
Za carina i postarina isto videte snajdete se.
Znaci listata ke treba da se sostavi deneska so part no. i se ostanato.
Jas gi naracuvam od Americkiot website.
Proverete prvo dali gi ima pa potoa pratete screen shot.