Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Следниот пат ко ке седниш на кафе разгледај ја масата на која пиеш кафе. Можи постољето да се купи посебно без плочата горе. А и многу е едноставно можи да го напрајш и дома.Еве уште нешто од работилница од кај мене. Се работи за бандашите на ЕкстимБТ. Чистење, полирање, и позлатување. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Замерка за пролив боја.Златна и да сија!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Мартин, ти вредеше маката со полирањето. Сега бемвето ќе блешти! Зезанција на страна, многу добро сте ја сработиле, овие беа тогаш шо ги гледавме, а?ко си ја завршил работата да ми ѕвониш, утре во 10 сум БТ.. хехех