Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Deno Се замолува Дено да стави слики како го среди мојот волан, право лудило. Цел ден му досаѓав у гаражата кај него и го гледав како работи. Секој детал се пази, најмали ситници се гледаат, не се брза, цел ден потроши на еден волан и затоа на крајот јас бев без зборови и презадоволен. Воланот е фабрика. Секој што се качи у кола ме праша кој го правел, на мн дечки им дадов број сигурно до сега те барале Свака ти част треба од тебе да учат голем број на мајстори во државава што значи да си го сакаш занаетото и со мерак да работиш.
Од Прилеп членот,заборавив како се вика,вршеше и детајлинг за коли...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Конечно го начкав Панче и бидна моето воланче...презадоволен сум од резултатот. Пластиката од напред што се лупеше планирав да ја обложам со PlastiDip ама се предомислив бидејки не ми делува толку издржливо, па ја шприцнав со мат спреј за браници, искочи супер.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: Maki1977 на 11 Мај 2017, 13:00:31 pmImate li broj od Pane ili nekoj sto tapacira? 070296385
Imate li broj od Pane ili nekoj sto tapacira?