Автор Тема: LED сијалици за штопови или средно светло, паметно или глупост?  (Прочитано 3676 пати)

Отсутен Nikola X

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 312
  • It is what it is and that is it :)
Пред некое време бев во Автолидер во Чаир и видов дека има лед сијалици за што ти душа сака. За ентериер, позиција и таблица знам дека нема проблем ама видов сијалички и за штопови и многу ми дојде паметна идеа ама незнам дали свети доволно. Паметно во стилот дека јас  не возам со средно денски туку со позиција, а позицијата ми се лед па се мислам дали да ставам и штоп сијалици лед ???

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
за позади,да глупост е

Отсутен Nikola X

• Јуниор
  • **
Епа колку ќе испадне ова за моето? имам посебно за средно на штопот и посебно кога ќе стиснам кочница + за жмигавци да ставам и напред и назад. Одприлика некој нека ми каже цена пошо не ги знам сијаличкиве по ознаки и такви работи. За Поло 9n 2003 година прашувам

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Супер е идејата за позади. Ама ќе те зезаат жмигавците. Сум пробал.

Отсутен Nikola X

• Јуниор
  • **
Жмигавците не ни мора само средното е битно пошо тоа свети цело време и со позиција а несакам да ми изгорат штоповите ко на пасат со 10000000000000км од бугарија донесен па вратен на 147000 ;D

Отсутен CrazyTode

• Почетник
  • *
  • Пораки: 14
  • GO FAST OR GO HOME!!!
Јас цела кола ја направив со ледови од внатре до надвор секое сијаличе лед го ставив, само средните ми се HID али штоповите ги оставив на обични (кај и да е и нив ќе ги направам) али моментално не ми се даваа 60 евра толку ми излезе за сите 10 сијалички од Ebay (по 5 имам во штоп) и мора да се error free кај мене иначе одма се пали нотификација за изгорена сијаличка. А во глобала нема да направат некоја разлика на се друго доаѓа до израз ледот тука нема да смени нешто многу... и затоа уште се двоумам дали да ги мењам

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Јас цела кола ја направив со ледови од внатре до надвор секое сијаличе лед го ставив, само средните ми се HID али штоповите ги оставив на обични (кај и да е и нив ќе ги направам) али моментално не ми се даваа 60 евра толку ми излезе за сите 10 сијалички од Ebay (по 5 имам во штоп) и мора да се error free кај мене иначе одма се пали нотификација за изгорена сијаличка. А во глобала нема да направат некоја разлика на се друго доаѓа до израз ледот тука нема да смени нешто многу... и затоа уште се двоумам дали да ги мењам

Pa so kupuvas koli so error detection i ostali napotrebni raboti ?

Ima li da se kupat poprosti LED bez tie gluposti.