Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Берлингово може да го направиме Safety Car na Carclub
Што бандажи се, ми личат на копија на брок?
Веле со зсдравје да си ги возиш бандашите
Цитат: RikiRulz на 06 Јули 2011, 21:16:53 pmШто бандажи се, ми личат на копија на брок? Platin се вика фирмата, а од позади има жиг made in germany е сега колку е точно је.ем ли га
Ја вакво цела година возев, само плаво беше, споро е ама кога ќе го улеташ ни формула не го фаќа ни воз не го стопира, само што знаеше градска и 10 да лапа. Иначе добро чувано и одгледувано со некои 180 000 реални.
Да го претставам и јас моето количе Мотор 1886 cm3 поставен напред, 4 цилиндри со по 2 вентили по цилиндар во линија и мануелен 5 степен менувач.Максинална снага 69KS/4600rpm, максимален вртежен момент од 125Nm/2250rpm и максимална брзина (фабричка) 142km/h а јас го имам возено 155 km/h.0-100=15,7secПросечна потрошувачка 7,5л/100km.Стандардни гуми 175/70/14 а јас му имам ставено 185/65/14.Сега и некоја слика (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Следниве слики се во викендица и малку е во природа ама мислам дека на никого не му смета малку природа (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)