абе 3600 за ауди б4,ќе дојде некој нов на форумов ќе мисли забегани сме
А кај се пронаоѓаш ти во муабетот? Ако дојде некој нов, ќе помисли дека
продавачот е забеган... Ако си ти продавачот, онда да, спаѓаш во групата на потенцијални „забегани“.
Право на огласувачот е да ја наведе цената по која сака да продава. Ако не ви се допаѓа, или мислите дека е превисока, има и поцивилизирани начини како да се посочи тоа, а не да се мрчи као што ти ја знам. Или на крај краева, скокни ја темата и ајт, терај даље.
да до негде си во право,негово си е колку сака ќе го продава,али чим повеќе од еден промрчил за цената,значи стварно нешто не е во ред,обично не мрчам многу за цени али ова е дупло 
Можда не мрчиш за цени, ама некако инстантно ти доаѓа да промрчиш, па после евентуално да придонесеш во некоја тема. Конкретно, во темата за моторот што го барам, јас барам информации за одреден тип на мотор, ти викаш „за 40 коња не се мења мотор“ (или нешто слично). Значи, не е твоја работа дали се 40, 50 или 170 коња, и што јас би правел со тој мотор. Ако имаш информација, сподели ја, ако не, терај даље. Што тоа и го направи, пошто после ми пушти корисно линкче. Е тоа е веќе придонес во темата.