Јас сепак мислам дека има кој да избрише ако е офтопик. Истото го направи и во темата за Гевгелија.
не е точно. не се сеќавам дека таму избришав пост.... ако баш не те служи меорија, еве ти: избришав МОЈ ПОСТ во темата за плински уреди кај што се прашуваше за еден монтар дали е лажго или не... напишав што напишав и избришав... се предомислив, па ја препратив пораката во пп...
и на крајот на краиштата, да, точно е, има кој да избрише постови... моите постови јас си ги формирам и регулирам. некој од администрација што има привилегии и право може да брише по негово видување дека тој пост не е за таму, и тоа важи за сите постови, а за моите јас си имам право да го рпавам тоа. не за џабе има и период кој е дозволен за истото? не ти текнало?
како што зеро љуби да каже, “педерски“ е да се мења пост.. се сложувам.. ама педерски е ако тоа го направи после 1-2 недели.. а ако го направиш за 1-2 саати не гледам ништо тука нефер и педерски... негледам ништо лошо во тоа што сум го сменил мислењето.
може и грешам.. еве отворен сум за сугестии.. нека ме поправи некој, ама со аргументи, а не со извичници...