Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 817128 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #4125 на: 12 Јуни 2015, 14:12:42 pm »
Имам забелешка во врска со тоа што онак отпосле брише цели негови постови и се губи цел контекст на муабет од неколку страни пред тоа.

Пу пу неважи е работата. Таков си е човекот. На крај сите му се криви и брише што напишал. Дури и тоа со ГОЛЕМИ БУКВИ што го напишал :)
бришам зашто е офтопик... и јас како и вие сме опоменувани за тоа...
плус ова се случи сега, во темата за гпс мапи, затоа што бев нападнат од казан, кога му реков офтопик да не идеме, туку да се објасниме во пп, одби и продолжи на темата да иде офтопик, па и јас исто додека се објасниме... се објаснивме, и ги избришав МОИТЕ постови.. други и неможам да избришам... незнаев дека нАа автомоблски форум, поважни ви се отопик мислењата на темата, одколку насловот на истата... еве нема више да ги бришам истите, нека ви се пунат очи и душа, хранете си го егото...

И после бара да го почитуваме како повозрасен.
ти мали имаш уште многу фурни леб да изедеш додека да дојдеш макар на моето ниво.. прекини да ме пецкаш сегде кај што ке стигнеш. да не извадам листа од приватни пораки од еден куп луѓе што ме прашуваат зашто ти ќутам и не ти враќам, бидејки сеп онашаш како копиљ од 4-то одделение што се расправа за моливчето дали му е остро или не на час..
« Последно менување: 12 Јуни 2015, 14:18:00 pm onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #4126 на: 12 Јуни 2015, 14:15:15 pm »

и да го нарекуваш тоа ПЕДЕРСКИ е во нај мала рака безобразно и за мене навредливо, затоа што према никого до сега не сум настапил “педерски“...  и јас сметам дека се дешаваат “педерски“ работи тука, па не го пишувам тоа јавно на форум...

И после не праел педерски работи, ма ајде :D :D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
« Одговори #4127 на: 12 Јуни 2015, 14:17:19 pm »
Јас сепак мислам дека има кој да избрише ако е офтопик. Истото го направи и во темата за Гевгелија.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4128 на: 12 Јуни 2015, 14:20:48 pm »
Јас сепак мислам дека има кој да избрише ако е офтопик. Истото го направи и во темата за Гевгелија.

не е точно. не се сеќавам дека таму избришав пост.... ако баш не те служи меорија, еве ти: избришав МОЈ ПОСТ во темата за плински уреди кај што се прашуваше за еден монтар дали е лажго или не... напишав што напишав и избришав... се предомислив, па ја препратив пораката во пп...

и на крајот на краиштата, да, точно е, има кој да избрише постови... моите постови јас си ги формирам и регулирам. некој од администрација што има привилегии и право може да брише по негово видување дека тој пост не е за таму, и тоа важи за сите постови, а за моите јас си имам право да го рпавам тоа. не за џабе има и период кој е дозволен за истото? не ти текнало?

како што зеро љуби да каже, “педерски“ е да се мења пост.. се сложувам.. ама педерски е ако тоа го направи после 1-2 недели.. а ако го направиш за 1-2 саати не гледам ништо тука нефер и педерски... негледам ништо лошо во тоа  што сум го сменил мислењето.

може и грешам.. еве отворен сум за сугестии.. нека ме поправи некој, ама со аргументи, а не со извичници...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #4129 на: 12 Јуни 2015, 14:27:24 pm »

не е ти тва што мислиш, само главата е - работава на Онак

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #4130 на: 12 Јуни 2015, 15:34:14 pm »

не е точно. не се сеќавам дека таму избришав пост.... ако баш не те служи меорија, еве ти: избришав МОЈ ПОСТ во темата за плински уреди кај што се прашуваше за еден монтар дали е лажго или не... напишав што напишав и избришав... се предомислив, па ја препратив пораката во пп...

и на крајот на краиштата, да, точно е, има кој да избрише постови... моите постови јас си ги формирам и регулирам. некој од администрација што има привилегии и право може да брише по негово видување дека тој пост не е за таму, и тоа важи за сите постови, а за моите јас си имам право да го рпавам тоа. не за џабе има и период кој е дозволен за истото? не ти текнало?

како што зеро љуби да каже, “педерски“ е да се мења пост.. се сложувам.. ама педерски е ако тоа го направи после 1-2 недели.. а ако го направиш за 1-2 саати не гледам ништо тука нефер и педерски... негледам ништо лошо во тоа  што сум го сменил мислењето.

може и грешам.. еве отворен сум за сугестии.. нека ме поправи некој, ама со аргументи, а не со извичници...

Избриша, избриша.. Тоа што ние бришеме стои, ако сакаш ќе ти покажам. Три постови имаш само-избришано.

Уствари, еве ги:
..

..

..

немам намера да се објаснувам со недозреани...

администрација....бришете ги моите постови ве молам. за добробит на темава и убавиот хепенинг од насловот...

Опцијата за менување пост постои за ситни поправки, нешто да се додаде, да се среди печатна грешка, итн. Не постои за комплетно бришење и мењање на контекстот на постовите. Ради такви педерски (да, повторно педерски) самоиницијативни бришења постови почнавме да го кратиме времето дозволено за менување. И да, страшно педерски е да се мења пост. И после 2 минути е педерски да се мења, ако се смени контекстот и значењето на постот. Не да е педерски, него у некои земји е забрането пошто се асоцира со хомосексуалност.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #4131 на: 12 Јуни 2015, 15:36:52 pm »
Затоа опцијата edit historiy како на фб е кралска работа.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #4132 на: 12 Јуни 2015, 16:57:51 pm »
Затоа опцијата edit historiy како на фб е кралска работа.

да.

Присутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3903
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #4133 на: 13 Јуни 2015, 17:11:42 pm »
не да е педерски, дури и друг назив би употребил на тема ПРОМЕНА НА ПОСТОВИ. онаму изгледа како да сум си зборел сам со себе, среќа луѓево добро го познаваат onak. и чудно ми е како тоа еден те ист човек се е нападнат, увреден и е увек жртва...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4134 на: 13 Јуни 2015, 18:30:01 pm »
А крупен дечко, паметен, речит, рчка механика, има годинки ( јес да е копиљ за мене ), стварно се чудам што е толку напнат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Одг: Re: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #4135 на: 13 Јуни 2015, 18:36:00 pm »
Он ужива да е нервозен

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
« Одговори #4136 на: 13 Јуни 2015, 22:57:52 pm »
А крупен дечко, паметен, речит, рчка механика, има годинки ( јес да е копиљ за мене ), стварно се чудам што е толку напнат.
А ти стар ли си? Мене твоите постови ми се секој прикаска за себе. Цело време мислам дека си шеговит младич од 20-25 години :D Секој си е на место  :)
« Последно менување: 13 Јуни 2015, 23:26:18 pm Filip_90 »

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4137 на: 13 Јуни 2015, 23:18:10 pm »
А ти во трудот работиш? :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4138 на: 14 Јуни 2015, 00:44:12 am »

;) ;) ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #4139 на: 19 Јуни 2015, 00:16:45 am »
-Опцијата за менување пост постои за ситни поправки, нешто да се додаде, да се среди печатна грешка, итн. Не постои за комплетно бришење и мењање на контекстот на постовите. Ради такви педерски (да, повторно педерски) самоиницијативни бришења постови почнавме да го кратиме времето дозволено за менување. И да, страшно педерски е да се мења пост. И после 2 минути е педерски да се мења, ако се смени контекстот и значењето на постот. Не да е педерски, него у некои земји е забрането пошто се асоцира со хомосексуалност.
Хомофоб... :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!