@Члинк, можеби не си ме разбрал. Мојот коментар беше конкретно за зголемувањето на бројот на Алфите на форумот, а и по улиците - а примарната причина за тоа е дека се ефтини, па помалку или повеќе сите можат да си ги дозволат. Дали цените на Алфите некому му се допаѓаат или не, тоа е сосема друга ствар за дискусија. Е сега, пошто се ефтини, и делови може да се најдат насекаде, затоа реков дека Алфа е Застава 101 на 21 век. Нит беше моментот дека 156 е лоша кола или нешто такво - напротив, мене одувек ми се свиѓала 156ка.
И не глеам тука никаква причина за вреѓање. Ништо од ова што го кажав не е лоша работа.
@Ракун
1. Обично чистиме кога ќе стигнеме. Ако тој што го постирал огласот побара да се очисти, ќе очистиме.
2. Ако почнеме да правиме форуми и под-форуми за се што се огласува, тек тогаш ќе станеме огласна табла. Мене не ми смета да се продава било што, се додека е во согласност со правилата.
3. Намерно не се бришат огласите, за ако пропадне продажба, да се отвори пак. Затворените огласи сами по себе ќе бидат истиснати наназад бидејќи се затворени, и на нивно место ќе дојдат активни огласи.