Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Големa благодарност до дечките у Integrata , да не беа они немаше да имам слика од Alfata пред да ја укаљам у Маврово. У петокот колата ја чистев до полноќ. Се на се, одличен настан, вожњата е она за што живееме. Сите коли беа перфектни, сепак најголем впечаток ми оставија: трите 156 - ки, Integrata, 106 чето, Eclipsot и Civicot na Bokicevic Но неможам а да не ги спомнам Леонот на Класниот, Роверчето кое изгледа перфектно и така звучи, новите машини: Lancerot на Велештрумф, Алтеата, Спаркот, Yarisot ( кој мислам дека на враќање го прелетав па и му свирнав а можда и се препознав) Лепотицата на Аце-106 која е накљукана со хормони i.t.d Најкомуникативен е дефинитивно РИКИ и е одличен за у друштво Ace-106 бараше да мериме еластичност, сигурно Losi Patista му ја дал идејата Поздрав и до гОјдо, мислам дека сум имал лоша претстава за него, јес да доста сере али има можност за дружење у иднина. Касно дојде у Маврово а ја морав да идам порано.
Цитат: zeroSignal на 30 Мај 2011, 09:30:47 amГојдо дојде покасно, сосе ракијата и налепниците. Велештрумф би требало да има фотки.Да, да. Фотките од Веле ги очекуваме за Илинден.
Гојдо дојде покасно, сосе ракијата и налепниците. Велештрумф би требало да има фотки.
ех да можев.зафанатан сум со изборите..иначе знаеш дека јас ништо не пропуштам
Поздрав и до гОјдо, мислам дека сум имал лоша претстава за него, јес да доста сере али има можност за дружење у иднина. Касно дојде у Маврово а ја морав да идам порано.
Ќе глеам објавувањето на фотките, да биде временски пропорционално со твоето навремено доаѓање на собирот
Цитат: Filip на 30 Мај 2011, 15:31:25 pmех да можев.зафанатан сум со изборите..иначе знаеш дека јас ништо не пропуштамШо бе, да не се кандидираш за пратеник? Mora, za da go stiti bogatstvoto.
Цитат: Filip на 30 Мај 2011, 15:31:25 pmех да можев.зафанатан сум со изборите..иначе знаеш дека јас ништо не пропуштамШо бе, да не се кандидираш за пратеник? Цитат: Cuore Sportivo на 30 Мај 2011, 15:26:16 pmПоздрав и до гОјдо, мислам дека сум имал лоша претстава за него, јес да доста сере али има можност за дружење у иднина. Касно дојде у Маврово а ја морав да идам порано. Ти па одма се фати за квантитетот на изметот! Прво глеј колкав сум и колку јадам и пијам. како сакаш малку да серам? Второ, глеј и на квалитет, т.е. како мириса од кога ќе се усерам. Цитат: velestrumf на 30 Мај 2011, 17:20:41 pmЌе глеам објавувањето на фотките, да биде временски пропорционално со твоето навремено доаѓање на собирот Значи ради мојата неодговорност ќе пати Македонија и пошироко...Па бар објави ги фотките каде ме нема...илЦитат: gOJDO на 30 Мај 2011, 17:54:45 pmЦитат: Filip на 30 Мај 2011, 15:31:25 pmех да можев.зафанатан сум со изборите..иначе знаеш дека јас ништо не пропуштамШо бе, да не се кандидираш за пратеник? Цитат: Cuore Sportivo на 30 Мај 2011, 15:26:16 pmПоздрав и до гОјдо, мислам дека сум имал лоша претстава за него, јес да доста сере али има можност за дружење у иднина. Касно дојде у Маврово а ја морав да идам порано. Ти па одма се фати за квантитетот на изметот! Прво глеј колкав сум и колку јадам и пијам. како сакаш малку да серам? Второ, глеј и на квалитет, т.е. како мириса од кога ќе се усерам. Цитат: velestrumf на 30 Мај 2011, 17:20:41 pmЌе глеам објавувањето на фотките, да биде временски пропорционално со твоето навремено доаѓање на собирот Значи ради мојата неодговорност ќе пати Македонија и пошироко...Па бар објави ги фотките каде ме нема...или цензурирај ми го суратот. И така сум ситен нема да се забележам.и цензурирај ми го суратот. И така сум ситен нема да се забележам.
Цитат: Filip на 30 Мај 2011, 15:31:25 pmех да можев.зафанатан сум со изборите..иначе знаеш дека јас ништо не пропуштамШо бе, да не се кандидираш за пратеник? Цитат: Cuore Sportivo на 30 Мај 2011, 15:26:16 pmПоздрав и до гОјдо, мислам дека сум имал лоша претстава за него, јес да доста сере али има можност за дружење у иднина. Касно дојде у Маврово а ја морав да идам порано. Ти па одма се фати за квантитетот на изметот! Прво глеј колкав сум и колку јадам и пијам. како сакаш малку да серам? Второ, глеј и на квалитет, т.е. како мириса од кога ќе се усерам. Цитат: velestrumf на 30 Мај 2011, 17:20:41 pmЌе глеам објавувањето на фотките, да биде временски пропорционално со твоето навремено доаѓање на собирот Значи ради мојата неодговорност ќе пати Македонија и пошироко...Па бар објави ги фотките каде ме нема...или цензурирај ми го суратот. И така сум ситен нема да се забележам.
Eve zosto cela kolona se vlecese pozadi kamionov:)Odgovorot e na 0:21