Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еве, откако се заплакнив у подмишочјето, набрзинка импресии (пошто ја не сликав ништо).Едно огромно благодарам до сите што дојдоа. Благодарност до сите што дојдоа а не беа од Скопје!Кога пристигнавме, бевме 23 возила, а понатаму кога пристигнаа и другите, стигнавме до 25-26. Бевме некои 40-тина луѓе, и никаде не успеа да не собере. Ама како и да е, се дружевме одлично!Возењето по пат беше одлично, без нервози и силења. Држевме темпо докај 100-120 (иако на моменти, имаше поединци што стискаа и повеќе). Пристигнавме сите заедно (иако во Маврово имаше наезда од пензионери), се испопаркиравме, се испосликавме весели и среќни.Испивме по едно кафе/пиво/вода/етц во Бистра, па отидовме да скокаме по фудбалскиот терен (кој беше фантастичен, и празен), па после тоа лепевме налепници и тегневме КарКлуб ракија (кој не виде, ќе види), и на крај седнавме во ближното кафанче Гламур да јадеме (пошто во Бистра ни кажаа цени од 500 мкд за пилешки стек). На моменти не фати дожд, ама нема везе, одлично поминавме!Тој што не бил, ќе му биде криво! Али здравје, следниот пат!
А коа беше застанат луде куре... и неможев да докочам, па пораше да влезам во другата лента
Цитат: RikiRulz на 29 Мај 2011, 01:26:21 amА коа беше застанат луде куре... и неможев да докочам, па пораше да влезам во другата лента Kuti Riki kako mi uleta toj so cruzot kako fantom vikam gde si poso kuce edno
Цитат: Ludi Kure на 29 Мај 2011, 10:24:32 amЦитат: RikiRulz на 29 Мај 2011, 01:26:21 amА коа беше застанат луде куре... и неможев да докочам, па пораше да влезам во другата лента Kuti Riki kako mi uleta toj so cruzot kako fantom vikam gde si poso kuce edno Па ти улета и ти мораше да застанеш у место
Една забелешка само што ја увидовме со гојдоно за Марјанот. Мора да си ставиш ксенон! само ти делеше во колоната. Не за друго, да знат џандарите кој сме од далеку А на гојдо ксенонот ФУЧЕЕЕЕ!!!