Пред неколку години Порше македонија имаа некој хепенинг и тогаш возев Audi Q7 3.0 ТДИ, Шкода Суперб 1.8 ТСИ и Поло 1.2 ТДИ. И муабетам со тој што беше до мене додека го возев Аудито, и викам ова е стан на тркала, којзнае дали некогаш ќе си дозволам, и на тоа ми одговара дека овој хепенинг е баш поради тоа, сега кој сака да проба таков тип на возило па ако некогаш може да си дозвоили да му текне дека некогаш возел и можеееби да оди да погледне.
И знаете што, и тоа како има ефект, јас тогаш прв пат возев Суперб и цело време го зборев колку е големо возилото, 1.8 ТСИ идеше феноменално, после можеби 8 години од тогаш јас земав Суперб е сега немав гз да земам бензин поради потрошувачката а не поради тоа дека ТДИ е подобар. А пред да го земам и правевме планови и кажував дома на жена ми како Суперб е огромно колиште од сеќавање нели од тогаш, во нивиот модел немав седнато сеуште.
И тоа како знае да има ефект некогаш да ти дадат да се провозиш со некоја бесна кола, никад се незна...
Туку сега чекам Audi S6 да ми дадат да провозам, па од кај знаеш што ќе бидне за некоја година