Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 08 Јули 2011, 11:18:59 amЦитат: RikiRulz на 08 Јули 2011, 11:15:18 amАбе... ребро ми се врти во глава... ама пуста диета... све му ебем...Ребро е супер за диета... Како и секое друго месо. Благо не чини за диета... А јас имам вакво во фиока.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Дени... благо не сум видел со очи 15 дена
Цитат: RikiRulz на 08 Јули 2011, 11:15:18 amАбе... ребро ми се врти во глава... ама пуста диета... све му ебем...Ребро е супер за диета... Како и секое друго месо. Благо не чини за диета... А јас имам вакво во фиока.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Абе... ребро ми се врти во глава... ама пуста диета... све му ебем...
Кога да те носам на ребра кај Јоле ?
^ Едно? ај излажи уште еднаш ако смееш ...
Цитат: Tommy на 08 Јули 2011, 16:51:49 pm^ Едно? ај излажи уште еднаш ако смееш ... Едно ребро... да... ама пред ребро... прво таратор, со узо... па после... лепчиња на скара помфит со сирење и ребро ) уз тоа пиво
Цитат: S16 на 08 Јули 2011, 15:53:08 pmКога да те носам на ребра кај Јоле ?Па... после одмори ке си приуштам едно ребро
Рики шо мерак бе толку ти на ребра а ?
Цитат: JoveVW на 09 Јули 2011, 12:26:40 pmРики шо мерак бе толку ти на ребра а ? Па најубави ми се ребрата... вкусно е ептен, или сланина на скара
Цитат: RikiRulz на 09 Јули 2011, 14:27:32 pmЦитат: JoveVW на 09 Јули 2011, 12:26:40 pmРики шо мерак бе толку ти на ребра а ? Па најубави ми се ребрата... вкусно е ептен, или сланина на скара значи ти не си сопственик на пивски стомак,туку на стомак создаден од мрсноча