Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 21 Јуни 2011, 10:58:22 amЕееееееее и мачките не се што беа....се e**т и во Јуни и во Мај и кога ќе им текне а не само во Февруар. Климатски промени друже....
Еееееееее и мачките не се што беа....се e**т и во Јуни и во Мај и кога ќе им текне а не само во Февруар.
Цитат: Falanga на 21 Јуни 2011, 11:10:24 amЦитат: Sportex на 21 Јуни 2011, 10:58:22 amЕееееееее и мачките не се што беа....се e**т и во Јуни и во Мај и кога ќе им текне а не само во Февруар. Климатски промени друже.... Ја мислам дека само следат Тренд од младиве сега...да се е**ш кај ќе стасаш и со кого ќе стасаш.!!!
Дечки јас утре сабајле тргам за Приштина. Таму ќе бидам до Петок вечер. Серверот за ЛФС нема да биде достапен (освен ако успеам да направам port forward на рутерот на хотелот).Кој ќе биде успат нека каже да пииме Приштинско
Една PЕЈА напиј се од мене!
Цитат: Sportex на 24 Јуни 2011, 18:19:16 pmЕдна PЕЈА напиј се од мене!Млатнав Пеја ама не ме бендиса баш... ама и не е за фрлање. Абе кога имаш Скопско и Пеја за бирање што би избрал