Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: djidji на 11 Јуни 2011, 12:37:06 pmЦитат: Martin.A на 11 Јуни 2011, 12:33:25 pmЕјј сеа ми текна...кој дели налепници CarClub ? Би сакал и јас некоја за мене, ако не е проблем ! Не е проблем, обрати се на главниот по ПП и договори се Фала Djidji ќе му пишам на главниот и ќе се договориме..или утре на Палас !
Цитат: Martin.A на 11 Јуни 2011, 12:33:25 pmЕјј сеа ми текна...кој дели налепници CarClub ? Би сакал и јас некоја за мене, ако не е проблем ! Не е проблем, обрати се на главниот по ПП и договори се
Ејј сеа ми текна...кој дели налепници CarClub ? Би сакал и јас некоја за мене, ако не е проблем !
Цитат: JoveVW на 11 Јуни 2011, 14:16:43 pm200 денари??Po be....
200 денари??
Ама овие Ренко се Хрватски, со повластеницени за нас
Цитат: Falanga на 11 Јуни 2011, 18:13:25 pmАма овие Ренко се Хрватски, со повластеницени за насВчера ја перев колата, па ги испрскав гумите со спрејот и фантастично изгледаат како вчера да се купени. Супер е да си купите!
Цитат: Sportex на 12 Јуни 2011, 11:17:21 amЦитат: Falanga на 11 Јуни 2011, 18:13:25 pmАма овие Ренко се Хрватски, со повластеницени за насВчера ја перев колата, па ги испрскав гумите со спрејот и фантастично изгледаат како вчера да се купени. Супер е да си купите!Бидејќи обавезно користам средства за гуми, може да забележам дека со средството од Ренко својството не се губи после перење. Ја држат гумата црна и свежа и после перење.
Бидејќи обавезно користам средства за гуми, може да забележам дека со средството од Ренко својството не се губи после перење. Ја држат гумата црна и свежа и после перење.
Одам за пола саат накај Дог. Да не има некој да сака да дојде со мене да го соберам успат. Јас сум во центар