Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ми се врти да најдам газда и да го паркирам да ми седи кај мене место овде. Уште ако е внатре со некој од тие со буквата Т моторите, тоа е тоа, идеалниот турбо плинаш слипер, ќе го чувам за на век.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Волвото е бензин, не знам што мотор е. 10ина години стоело на истото место. Инаку увезено од ch ch ch . Летово било запалено после долго време, вика одма запали, да не ти се верува
Кае ова сликано? Брусничка негде?Да пуштиме абер по некој ќе најдиме чоек.
Цитат: Ordevski на 30 Јануари 2024, 08:58:40 amВолвото е бензин, не знам што мотор е. 10ина години стоело на истото место. Инаку увезено од ch ch ch . Летово било запалено после долго време, вика одма запали, да не ти се верува За ова од Бт збораш јас шо го постирав ? таму кај шо го имам сликано сигурно не е стоено 10 години.Sent from my SM-S908E using Tapatalk