Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 685099 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #3075 на: 22 Март 2017, 20:10:29 pm »
Цитат
. Considering how well David Rockefeller hides his medical history, there’s probably no way to truly verify either way, and no leak sources have been identified.

Ова се подразбира, ама ко што кажав ништо не ме чуди кога станува збор за овие убер богати личности :)
New blood of old school

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #3076 на: 22 Март 2017, 20:14:27 pm »
Со оглед на тоа што оригиналната прича за 6 транспланти потекнува од фејкњуз извор, нема причина да се верува во било што друго, ниту да се шпекулира.
Тоа ти е како да почнеш да градиш стории за било што на база на нешто објавено на фчерашни новости.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • MadaFunker
« Одговори #3077 на: 22 Март 2017, 20:25:36 pm »
I am allowed to have an opinion, right? :D
New blood of old school

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3078 на: 22 Март 2017, 20:27:01 pm »
I am allowed to have an opinion, right? :D
Ма свакако! Само си дискутираме сеа за факти и нефакти :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • MadaFunker
« Одговори #3079 на: 22 Март 2017, 20:32:55 pm »
Дур не видиш со свои очи во денешно време не се верува на ништо...море и тогаш треба да се задумаш ;) :) :D
New blood of old school

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #3080 на: 27 Март 2017, 09:28:04 am »
http://telegraf.mk/aktuelno/ekonomija/ns-newsarticle-elegancija-za-vozene-avtopatot-demir-kapija---smokvica-e-skoro-gotov-asfaltot-mazen-kako-pista-videofoto.nspx
ЕЛЕГАНЦИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ: Автопатот Демир Капија - Смоквица е скоро готов, асфалтот мазен како писта (ВИДЕО/ФОТО)

...само нека биде пуштен до крај на мај, само нека биде пуштен до крај на мај, само нека биде пуштен до крај на мај...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3081 на: 27 Март 2017, 09:32:03 am »
http://telegraf.mk/aktuelno/ekonomija/ns-newsarticle-elegancija-za-vozene-avtopatot-demir-kapija---smokvica-e-skoro-gotov-asfaltot-mazen-kako-pista-videofoto.nspx
ЕЛЕГАНЦИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ: Автопатот Демир Капија - Смоквица е скоро готов, асфалтот мазен како писта (ВИДЕО/ФОТО)

...само нека биде пуштен до крај на мај, само нека биде пуштен до крај на мај, само нека биде пуштен до крај на мај...

И да преасфалтираат од Велес до Демир Капија, и обратно. Е тоа нема да биде до мај :(
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3082 на: 27 Март 2017, 09:36:00 am »
Toa e каде-каде полесно од ова што конечно ќе го видиме. Дури не ми се верува дека стигна 2017та и дека е при крај!  :D :D :D :D :D :D

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
« Одговори #3083 на: 27 Март 2017, 09:53:48 am »
Според некои информации што кружат, ова нема да биде готово до крај на 2017. Миљон години го праат, миљон.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
« Одговори #3084 на: 27 Март 2017, 10:10:26 am »
Ако за нешто му симнувам капа на црни Груја тоа е за овој автопат и за аеродромите. Не ме интересира колку коштал и колку пари завршиле во туѓи џепови, битно народот ќе вози побезбедно и нема секоја година да броиме жртви во Демир Капија. А човечкиот живот нема цена.
Зини да ти кажу.

Отсутен howitz

• Редовен
« Одговори #3085 на: 27 Март 2017, 10:41:05 am »
Друже, на сите украдени миљарди евра, ова е најмногу што можеше да напраи ?

Патот е долг 28 КИЛОМЕТРИ (wow) и градено е од поголем број на Европски пари и фондови, значи не се негови или на мајка му и татко му, наши и на Европа се. Он само менаџира.

Патов се к(г)ради 6 или ШЕСТ ГОДИНИ, и да му кажеме браво ? Го претера Грујо со све али ај не е темата за овде.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
« Одговори #3086 на: 27 Март 2017, 10:46:18 am »
Не ме интересира колку коштал и колку пари завршиле во туѓи џепови,

ова е многу битен момент во нашата историја и пресуден за секоја идна власт да не корне од крадење

Отсутен howitz

• Редовен
« Одговори #3087 на: 27 Март 2017, 10:47:24 am »
Ова е за во легендарни постови.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3088 на: 27 Март 2017, 10:52:08 am »
А бе ако крадат, а притоа ние сите убаво живееме, имаме добар стандард, мирна држава, не му ја мислиме за политика, тогаш крадењето на политичарите може да го сметаме како придобивка од нивната професија.
Ама ако крадат и притоа ние сите тонеме, тогаш многу е битно колку крадат. Што мислите? Во колку држави со далеку подобар стандард од нашиот, политичарите не се корумпирани и не крадат барем малце државни пари?!
Тоа е она што пробав да го објаснам пред десетина дена, ама ми рипнаа тука  како MarceCvarce сеа што му рипна на NeVeNR :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3089 на: 27 Март 2017, 10:59:43 am »
Ако за нешто му симнувам капа на црни Груја тоа е за овој автопат и за аеродромите. Не ме интересира колку коштал и колку пари завршиле во туѓи џепови, битно народот ќе вози побезбедно и нема секоја година да броиме жртви во Демир Капија. А човечкиот живот нема цена.
Баш така. Особено народ што често го вози патот. Некој што си дрме дома го заболе за некок си пат кој е главна магистрала на Европа и постои 3000 години. :)

Ова очајно требаше.

А дека е милион години види ги Србине колку градат. Ова е изградено во рекордно време. Особено што не го градиме ние туку Грчка, и не им се плаќа пенали за каснење. Сакаат да си завршат што побрзо. Проектирано беше Нова година, ама реално се презакажа за крај на мај. Се надевам дека ќе заврши и ќе го фатиме летово фул! :)

Тоа беше најтесно грло на цел пат до Солун. И се гинеше заради тоа што се влечкаа возила и камиони.

А бе ако крадат, а притоа ние сите убаво живееме, имаме добар стандард, мирна држава, не му ја мислиме за политика, тогаш крадењето на политичарите може да го сметаме како придобивка од нивната професија.
Ама ако крадат и притоа ние сите тонеме, тогаш многу е битно колку крадат. Што мислите? Во колку држави со далеку подобар стандард од нашиот, политичарите не се корумпирани и не крадат барем малце државни пари?!
Тоа е она што пробав да го објаснам пред десетина дена, ама ми рипнаа тука  како MarceCvarce сеа што му рипна на NeVeNR :)
Не за џабе се вика, добар сметководител сам си ја вади платата. :) :) Колку ќе си извади негово си е, се додека фирмата има бенефити од неговото работење. :)

Ама пуста коза на комшија. :)